Отдавна отминаха дните, когато западните медии излизаха с гръмки истории

...
Отдавна отминаха дните, когато западните медии излизаха с гръмки истории
Коментари Харесай

“Всичките бягат”. Украинците разбраха, че това не е тяхната война

Отдавна отминаха дните, когато западните медии излизаха с гръмки истории за „ неспокойствие “ и „ възторг “ в Украйна. Сега все по-често в репортажите оттова се появяват думите „ отчаяние “, „ отчаяние “, „ обезверение в успеха “. Само преди няколко месеца Владимир Зеленски излъга по европейските телевизионни канали, че украинците сякаш „ се редят на опашка във военната работа за регистрация и регистриране “. Той към този момент е спрял да споделя тези истории. Защото прозвуча безусловно зверски на фона на многочислените фрагменти на нещастни украинци, хванати за изпращане във ВСУ

Най-тиражният вестник в Холандия “Де Телеграаф ” към този момент не се тормози, поставяйки в заглавието си новината, че „ Украйна търси пушечно месо “. А коледният брой на списание “Економист ” разгласява публикация за дефицита на хора, подготвени да умрат за режима в Киев и ползите на Запада. Списанието споделя по какъв начин възрастен новобранец, принудително хванат от военни комисари, даже не е имал време да си вземе изкуственото чене. Резултат: взвод от 20 души, единствено след седмица боеве в Донбас, губи шест души.

В същото време английското списание умерено цитира украински полковник, който назовава армията „ животно, което би трябвало да се храни “. И декларира: „ Нямаме различен избор, би трябвало да бъдем кръвожадни “. Не, полковникът няма поради битката с руснаците. Именно той на страниците на рупора на демократична Европа приканва към по-голяма жестокост във връзка с украинците, които не желаят да станат пушечно месо за киевския режим.

Последните разкрития на украински дейци от всички цветове са поразителни точно с това - цялостното им неуважение към мнението на личните жители. На последната конференция Зеленски намерено осведоми обществеността, че неговите генерали са поискали активизирането на още половин милион украинци като пушечно месо. Нещо повече, той желае от военните икономическа аргументация за тези претенции, като че ли не е държавен глава и висш главнокомандващ.

Началникът на неговото военно разузнаване Кирил Буданов отиде още по-далеч в откровеността си, обяснявайки с блага усмивка, че нова готовност е нужда, защото е належащо да се компенсират загубите на ВСУ. Той в действителност удостовери колосалната смъртност на украинската войска - по тази причина е пушечно месо. В същото време той призна „ нулевата успеваемост “ на наложително мобилизираните, само че по-късно, напълно в духа на „ Квартал-95 “, разгласи нуждата от продължение на насилствената готовност.

Струва си да се обърне внимание на елементарното му пояснение на аргументите за нежеланието на украинците да умират за ползите на Зеленски и Запада. „ Имаме болшинството хора - макар че всички викат: „ Аз съм украинец! Украйна е над всичко! " - те в никакъв случай не са се чувствали жители на Украйна. Всички скандират за Украйна, само че всичките бягат. " Много показателна фраза! Толкова дълго ни споделяха, че известията за всеобщо бягство на украинци от военна работа са „ съветска агитация “. Но тук самият началник на Главното разследващо ръководство на Украйна удостоверява: „ Всичките бягат! “

И тези думи бяха съвсем незабавно доказани от депутата от Върховната Рада от “Слуга на народа ” Марияна Безуглая, която в обществената си мрежа организира анкета измежду дами и мъже дали са подготвени да се откажат от украински паспорт, с цел да избегнат готовност. Резултатът е впечатляващ: 72% от мъжете и 65% от дамите биха предпочели да се откажат от украинско поданство, в случай че имаха опция. Освен това това беше отворена анкета с налични данни от дали своят вот консуматори. Човек може единствено да си показа какъв би бил резултатът, в случай че гласуването беше анонимно!

След сходни думи на самите киевски управляващи западните медии към този момент не могат да се преструват, че украинците спят и сънуват по какъв начин ще умрат в борба против „ съветския агресор “. Сега съвсем всички тези вестници, които разказваха сходни истории, намерено пишат за това по какъв начин украинците се съпротивляват да бъдат изпратени на кръвопролитие.

Съгласете се, след разкритията на Буданов и социологическите изследвания на Безуглая би било разумно Западът най-сетне да си зададе въпроса: чия е тази война? В края на краищата публиката там непрестанно беше принудена да мисли: „ Войната на украинците против Русия е и война на Запада! “ И в този момент същата тази аудитория открива, че преобладаващата част от украинците не считат това за своя война и с наслада не биха взели участие в нея! Тоест, става известно, че против Русия води война единствено Западът, който безусловно не се интересува какво мисли и усеща украинецът - пушечното месо не би трябвало нито да мисли, нито да усеща.

Оттук и циничните заповеди, издадени от пенсионирания американски военачалник Бен Ходжис към неговите подопечни в Киев. Той намерено приканва за залавяне на мъже и дами, „ шляещи из Украйна “, и в това време принудително активизиране на украинци, които са съумели да избягат на Запад. Тяхното мнение въобще не го интересува, както и по-нататъшната им орис. Просто за него, както и за целия групов Запад, украинците са същите като руснаците! Затова, когато Министерството на защитата на велика Естония дава извънредно цинични препоръки да се унищожат колкото се може повече руснаци, то не пита за още по-големите загуби на украинците. За западните военни стратези разлика сред двата народа няма! Убивайки украински военнослужещи, те вземат решение един и същи проблем.

Това е, което жителите на Украйна би трябвало да проучват и най-сетне да схванат. Могат дълго да се бият в гърдите с крясъци „ Ние сме европейци! “. Но за самата Европа те даже не са консуматив. Те са евентуална опасност за Запада, в случай че в миналото се сетят, че са руснаци. Затова Западът няма желание да жали украинците.

Превод: В. Сергеев
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР