Отдавна отмина времето, в което хората бързаха да се приберат

...
Отдавна отмина времето, в което хората бързаха да се приберат
Коментари Харесай

Мобилност, интерактивност, архив – нова ера в телевизията

Отдавна отмина времето, в което хората бързаха да се приберат в точния момент за набелязания филм от телевизионната стратегия на вестника. Или улиците опустяваха вечер, тъй като започваше нашумял сериал и в случай че го изпуснеш – край! Ще би трябвало да разчиташ на разказите на съседите или сътрудниците.

Днес малко са феновете, които се тормозят, в случай че не са на дивана в хола, пред екрана на тв приемника, в точния час на старта на обичаното си предаване. Повечето от хората умерено си възнамеряват персоналните и фамилните занимания, тъй като телевизионното наличие е налично когато и да е и на всевъзможни устройства. Все повече снабдители оферират опция за гледане на излъчвания обратно във времето като този период пораства – преди години беше час, а през днешния ден има опция за списък до седем дни. Гледането на футболен мач или тенис шампионат по време на палатков лагер в планината или вечер на плажа към този момент е напълно обикновено с развиването на телекомуникационните услуги и интеграцията на телевизионното, филмовото и музикалното наличие с мобилните устройства.

Мобилната телевизия взема превъзходство над линейната в международен мащаб и това проличава от растежа на приходите от платено наличие, който е обвързван и с увеличението на потребителите на мобилни услуги. До 2025 година тези клиенти ще станат 5 милиарда, по прогнози на Глобалната система за мобилни връзки (GSMA).

Така при непрекъснат напредък на броя на клиентите в международен мащаб, приходите от пазара на платената телевизия се чака да имат формиран годишен ритъм на напредък (CAGR) от 3.56% до 2025 година

Доклад на " Гранд Вю Рисърч " прави оценка международния пазар на платена телевизия през 2019 година на 225.9 милиарда $. Година по-късно приходите стигат 230.68 милиарда $, а упованията са до 2027 година да станат 260 милиарда $.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР