"Отдавна нещата са казани, това, което се появява са самите

...
"Отдавна нещата са казани, това, което се появява са самите
Коментари Харесай

Гарелов с горещ коментар за учредяването на партията на Слави Трифонов

"Отдавна нещата са казани, това, което се появява са самите сценаристи без един, който ще води само че избор о предаване, ще дава отговор за новия план, дали нова телевизия ли предаване. Намирам го за естествено поради наближаващите парламентарни избори, мъчно е да изиграе роля за локалните избори.

Формацията се легитимира към този момент, ще забележим дали Слави ще остане ръководител, дали ще се уголемява ", разяснява пред Канал 3 журналистът Иван Гарелов.

"Въпроси провокират мажоритарния избор и директния избор на основен прокурор. Важно е какво се получава в последна сметка – в Съединени американски щати основният прокурор е самостоятелна фигура и министър на правораздаването. На мен ми харесва това, че те могат да вземат решения.

Нашите съдии не би трябвало да са толкоз лимитирани при вземането на решения. Полфрийман не е освободен независимо, а под въздействие ", съобщи Гарелов.

Като биг необут: Слави на джип и с яка защита учредява партията си скритом СНИМКИ

"Смятам, че доколкото познавам Слави, няма цел да бъде срещу всичко и да обере протестния избор. Той нееднократно пръв е заемал позиция по чувствителни тематики и проблеми. Има изострена сензитивност, той ще взема политически решения, освен журналистически. Не знаем какво въздействие ще има партията му.

Дали като балансьор или като съпротива, само че няма да обере гласовете на систематичните партии. Има доста играчи, които протягат ръка към протестния избор. Те единствено крадат от гласовете " сподели още той.

"Преди подписването на съглашението с Македония трябваше да бъдем по-меки към македонците.

Първи детайлности за тайната партия на Слави, потеглиха версии за провокатори СНИМКИ

След него създадохме единствено комисия, с цел да погребем казуса. Така уредихме историческите разногласия, а другите? ", разяснява Гарелов.

"Гърците бяха единни в публичното въздействие при признаването на новото име на Македония.

Вземал съм изявление от Константинос Мицотакис – бащата на настоящия министър председател, тъй като той искаше позицията му да излезе първо в чужбина. Без поддръжката на Европа не може Македония да реализира задачите си.

Нито едно от нашите дейности не е по вътрешни убеждения. Поведохме западните Балкани към приемане в НАТО, тъй като това изискваха ползите. Сега отново поради изборите се надпреварваме да се вършим на строги пред Македония.

Сигурно е, че ще подкрепим Македония. Другото не дава отговор на позициите ни. За да защитим историята си, би трябвало да притежаваме и други средства ", приключи Иван Гарелов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР