Отдавна казваме и натъртваме, че хората, които създадоха Делян Пеевски,

...
Отдавна казваме и натъртваме, че хората, които създадоха Делян Пеевски,
Коментари Харесай

Атанас Чобанов: ДС създаде Делян Пеевски, вижте с кого започна кариерата си

Отдавна споделяме и натъртваме, че хората, които сътвориха Делян Пеевски, са хората от Държавна сигурност. Вижте кой му е юрист - Александър Ангелов. Чий наследник е - на Параскев Параскевов, който е полковник от Държавна сигурност, някогашен вътрешен зам.-министър на Жан Виденов. Вижте кои са хората, които са оторизирани да бъдат шефове на Булгартабак - Гено Андреев, който е наследник на Румен Андреев. Вижте с кого Делян Пеевски стартира кариерата си - Илия Павлов. Кой докара царя - сътрудник Румянцев. Кой върви да го докара от Мадрид - двама сътрудници Сава и Иван (Каракачанов и Доган). Това разяснява проверяващият публицист Атанас Чобанов в ефира на " Честно казано с Люба Кулезич ".

" Докато няма лустрация и тези хора не бъдат натикани в ъгъла, дори в пандиза бих споделил, няма България да се измъкне от тази мъртва хватка ", разяснява още той.

" Международният консорциум разгласява отзив за протичащото се и Пеевски заема доста персонално място. Може би тъй като ДАНС реагира бързо и го привика на разпит и това получи медиен отзив. Такива хора като Пеевски, такива подмолни играчи, които в продължение на години въплъщават корупцията, че дори Съединени американски щати да го глобяват по " Магнитски ". Разбирате ли за какъв народен срам става въпрос. Движение за права и свободи е една креатура на Държавна сигурност за асимилиране на държавен запас като експлоатират етническия избор ", разяснява Чобанов.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР