Отдадеността и решителността на турските граждани е гарантът, който е

...
Отдадеността и решителността на турските граждани е гарантът, който е
Коментари Харесай

Ердоган призова турците да се борят срещу атаките над икономиката

Отдадеността и решителността на турските жители е гарантът, който е необходим, с цел да се борим против нападенията над стопанската система на Турция , съобщи президентът на страната Реджеп Тайип Ердоган в събота. Това предава Reuters, представена от " Фокус ".
В две обособени изказвания, по време на отбелязването на годишнините от борбата при Манцикерт през 1071 година и Денят на успеха (над Гърция след края на Първата международна война, 26-30 август 1922 година), Ердоган съобщи че единството на турските жители против нападенията, ориентирани против тяхната политическа и икономическа самостоятелност, ще надделее.
„ Докато отвръщаме на нападенията против турската стопанска система през днешния ден, нашият максимален поръчител е отдадеността и решителността на всеки жител да отбрани своята самостоятелност, страна и бъдеще “, съобщи турският президент.
Той добави, че никой няма да попречи на Турция да реализира задачите си за 2023, 2053 и 2071 година, дати, които маркират, надлежно, стогодишнината от основаването на турската република, 600-годишнината от завладяването на Истанбул и 1000-годишнината от борбата при Манцикерт.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР