Отчуждената съпруга на Дани Чиприани Виктория разкри, че животът й

...
Отчуждената съпруга на Дани Чиприани Виктория разкри, че животът й
Коментари Харесай

Отчуждената съпруга на Дани Чиприани разсъждава върху „тъмните моменти“ в загадъчна публикация след раздялата в брака

Отчуждената брачна половинка на Дани Чиприани Виктория разкри, че животът й не се е развил по метода, по който тя „ очакваше “ и разказа в детайли „ превъзмогването на тъмните моменти “, както тя размишляваше през последните дванадесет месеца.

Това се случва, откакто тя и някогашният й брачен партньор на звездата по ръгби оповестиха брака си предишния месец, след две години. „ Виктория и аз седяхме дружно този уикенд и се съгласихме да се разделим след 4 години брак.

„ Въпреки че прекарахме прелестни моменти дружно, ние също осъзнахме, че сме на друго пътешестване и до момента в който това е тъжна вест, това е и нова глава за нас двамата да преследваме личното си благополучие. Желая единствено най-хубавото за Виктория и нейните деца ", сподели тогава 36-годишната спортна персона.

Бившата двойка нямаше общи деца, само че Виктория е майка на две деца деца и роди първото си дете Джейд, когато беше на 14. В трогателна обява, споделена на страницата й в Instagram в петък, Виктория призна, че „ в никакъв случай не е имала място да о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР