Отчитам като грешка това, че не е обсъдено достатъчно с

...
Отчитам като грешка това, че не е обсъдено достатъчно с
Коментари Харесай

Цветомир Петров: СО ще обжалва решението на съда срещу новата организация на движението в центъра на София

Отчитам като неточност това, че не е разисквано задоволително с жителите новото придвижване на булевардите " Патриарх Евтимий ", " Витоша ", както и " Фритьоф Нансен ". Това съобщи пред БТВ председателят на Столичния общински съвет от ПП-ДБ-СС Цветомир Петров. 

Столичната община е обжалвала решението на Административния съд - София, съгласно което новата организация на придвижването в центъра на столицата е направена нелегално, без да има съображение за смяната, заяви той. 

Предни дни Софийският административен съд постанови да бъдат „ абсолютно прекъснати дейностите на Столична община “ по смяна на придвижването в центъра на София. 

" Ако в действителност решението за метаморфоза не е в съгласие с Министерство на вътрешните работи, то ще се поеме отговорност. Зам-.кметът по превоза в София е този, който дава отговор за превоза и пътищата в столицата ", разкри той. 

Според него един бул. не може да е единствено на жителите, които живеят на него.

" Трябва да бъде ясно, че за ПП-ДБ- приоритет ще е градският превоз ", акцентира Цветомир Петров. 

Иначе на шефа на СОС му харесва реорганизацията, като дори таксиметровият водач, който докарал Петров му показа, че и на него му харесва реорганизацията. 

Симеоновският лифт

" Заслугата да няма Симеоновския въжен превоз е поради безхаберието на предходното ръководство.Основният провинен по тази причина е някогашният кмет на София Йорданка Фандъкова. "

Шефът на СОС счита, че договорът за приватизация ощетява Столична община. ПП-ДБ- са наясно с казуса и търсят решение, с цел да го разрешат.

" Откакто ние сме на власт, ние сме като в минно поле в Столична община ", сподели Петров. 

Цветомир Петров уточни, че се водят съществени диалози със притежателя на лифта, с цел да се види какво и по какъв начин може да се направи, какво общината може да направи като вложения, с цел да се решат проблемите със Симеоновския въжен превоз. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР