Отчита се ниска избирателна активност. Месец юли не е типичен

...
Отчита се ниска избирателна активност. Месец юли не е типичен
Коментари Харесай

ДПС ще подкрепи с условие държавните органи да не са бухалка

Отчита се ниска изборна интензивност. Месец юли не е характерен интервал за осъществяване на избори. Според данните до момента вижда се, че Движение за права и свободи резервира относителния си дял. На предходните избори Движение за права и свободи имаше 10, 5 %. в този момент дават 11%.

Ниската изборна интензивност занапред ще се проучва. В този ред на мисли тя, дружно с работата на служебния кабинет в изборния развой, настрана ще проучваме. За нас Движение за права и свободи може би през последните 12 години бяхме най-активни да зовем за разговор. Дадохме смяна на модела ГЕРБ. Моделът стани да седна не е смяна на модела ГЕРБ. Промяната е възобновяване на нормалността на демокрацията и политиката.

Може би някои хора се пробваха да употребяват тематиката за Пеевски като инструмент в изборите. Но тази тематика нито ни попречи, нито ни оказа помощ. Кого и по какъв начин ще го подкрепим, може да кажем довечера, че Движение за права и свободи който и да поддържа, ще поддържа с изискване. И Движение за права и свободи няма да поддържа без условия. А те са - възобновяване на демокрацията, държавните органи да действат според законите. А не да са бухалка против бизнеса и българските жители.

Държавният апарата да не е в услуга на тези, които през днешния ден са на власт и да са бухалка против партийни съперници. Според нас възобновяване на демокрацията не може да се случи с недемократични средства. Друго условие-ясна стратегия за ускорено икономическо развиване на страната.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР