Отчаяният опит на Риши Сунак да пусне полети до Руанда

...
Отчаяният опит на Риши Сунак да пусне полети до Руанда
Коментари Харесай

10 ключови промени, които торите отказаха да направят в плана за Руанда и какво се случва след това

Отчаяният опит на Риши Сунак да пусне полети до Руанда във въздуха беше заздравен нощес, защото торите отхвърлиха поредност от защитни ограничения.

Депутатите отхвърлиха поредност от претенции, откакто проектът беше унищожен от Камарата на лордовете. Сред тях бяха ограничения за попречване на модерното иго и жертвите на трафик да бъдат изпращани на 6000 благи в африканската нация, както и защитни ограничения за децата.

Тори също гласоподаваха срещу корекция, която ще спре хората, които са помагали на английските сили в чужбина, да бъдат депортирани до Руанда. Общо 10 ограничения, препоръчани от връстници, бяха отхвърлени в Камарата на общините.

Други отхвърлени ограничения включват закъснение, с цел да се подсигурява, че държавното управление на Руанда извършва обещаната работа, преди търсещите леговище да могат да бъдат изпратени там. Показателно е, че депутатите отхвърлиха настояването законопроектът за сигурността на Руанда да се съобрази с английското и интернационалното право – ход, който евентуално щ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР