Отчаяните родители на 17-годишната Ивана от Дупница обявяват награда за

...
Отчаяните родители на 17-годишната Ивана от Дупница обявяват награда за
Коментари Харесай

Родителите на Ивана от Дупница обявиха 50 000 лева награда за намирането й

Отчаяните родители на 17-годишната Ивана от Дупница афишират премия за който я откри. Тя изчезна на 22 февруари, като си потегли от учебно заведение, оставяйки там мобилния си телефон

Последваха акции на полицията, хиляди доброволци пробваха да оказват помощ, само че диря от момичето по този начин и не се откри. Родителите ѝ приканиха неколкократно за помощ, а в този момент към този момент са подготвени да разгласят и парична премия в името на това Ивана да се върне вкъщи.

„ Искаме да обявим парична премия от 50 000 лв. за индивида, който уточни мястото, където се намира Ивана и това докара до намирането ѝ. От момента на изгубването ѝ нямаме никаква информация за нея ”, съобщи в ефира на Нова тв бащата Георги Георгиев.

По думите му парите ще бъдат дадени на индивида, който откри и докара 17-годишното момиче. „ Тя не е при близки ”, безапелационен е мъжът.

„ Решихме да обявим паричната премия, тъй като повече от месец детето е в неопределеност. Полицията работи по всички версии, в това число похищение или че тя се укрива ”, показва и майката Мария Георгиева.

Всъщност в България законово не е организиран и деюре не съществува институт на премия против откриване на лице. В други правни системи като САЩ например премията е официална и даже не изключва служителите на реда, в случай че те са разкрили търсения човек.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР