Отбраната на база на стари руски машини може да предизвиква

...
Отбраната на база на стари руски машини може да предизвиква
Коментари Харесай

Кирил Петков: Отбраната със стари руски машини може да предизвикв...

" Отбраната на база на остарели съветски машини може да провокира носталгия в някои от вас, само че действително днешната им реализация и боеспособност е в пъти по-лоша от технологиите, които българското държавно управление придобива на база настоящата стратегия за рационализация ", съобщи той.

 

Петков даде образец с радарите на F-16 Block 70, обяснявайки, че те могат да наблюдават 20 цели и да засичат въздушни и наземни цели на 300 км. По думи те му радарите на МиГ-29 могат да наблюдават оптимално единствено 10 цели и да засичат въздушни и наземни цели на 245 км.

 

Съпредседателят на ПП-ДБ акцентира, че това е извънредно значимо за триумфа или надлежно неуспеха на една военна интервенция.

 

" Знам, че непрестанно в нашата изразителност се приказва какъв брой скъпа е модернизацията, какъв брой коства, само че действително какъв брой тъкмо коства животът и здравето на българските мъже и дами в униформи, какъв брой тъкмо коства предотвратяването на хиляди почтени жертви. Как всеки един от вас би се чувствал, в случай че всеки един от вас, седящи на тези комфортни кресла в Народното събрание, не подкрепите актуалната тактика за рационализация и всеки един от вас ще бъде виновен, в случай че тези нещастия се случат? “, попита той.

 

Според Петков модернизацията на армията, със закупуването на машините " Страйкър " и самолетите F-16 Block 70, би трябвало да бъде се случи, с цел да може да бъде обезпечена националната сигурност.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР