Отборите на Вилереал и Спортинг (Лисабон) завършиха наравно 1:1 на

...
Отборите на Вилереал и Спортинг (Лисабон) завършиха наравно 1:1 на
Коментари Харесай

Виляреал се промъкна до 1/8-финалите на Лига Европа

Отборите на Вилереал и Спортинг (Лисабон) приключиха наедно 1:1 на “Естадио де ла Серамика” в среща реванш от 1/16-финалите на Лига Европа. Двубоят преди седмица приключи с минимална победа 1:0 за испанския отбор, който продължава напред в шампионата с общ резултат 2:1. Головете през днешния ден означиха Бруно Фернандеш (45+1’) за гостите и Пабло Форналс (80’) за домакините. Португалците приключиха срещата с човек по-малко, откакто Жеферсон беше изпъден в 50-ата минута.

“Жълтата подводница” беше по-добрият тим до почивката, само че все пак “лъвовете” първи стигнаха до гол в добавеното време на първата част. Тогава неточност на Рамиро Фунес Мари в центъра на терена разреши на Фернандеш да се снабди с топката. Той напредна до съперниковото наказателно поле и с мощен удар откри резултата.
#UEL | Read the match report from today's game that saw us reach the @EuropaLeague Round of 16. https://t.co/jp7ARrxpn7
— Villarreal CF English (@Eng_Villarreal) February 21, 2019 Виляреал беше подкрепят в търсенето си на изравнителен гол от Жеферсон, който в 50-ата минута си изкара втори жълт и надлежно червен картон за настъпване на падналия на земята Мигелон. Така домакините сложиха съперника под сериозен напън, който въпреки всичко докара до стремежи гол в 80-ата минута, дело на Пабло Форналс. Това се оказа задоволително за Виляреал, който до края на мача съумя да удържи нужния резултат, с който да се класира за 1/8-финалите на шампионата. Лига Европа 1/16 кръг, четвъртък 21 февруари  Виляреал 1:1краен резулат  Спортинг Лисабон
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР