Отборите на Вихрен и Оборище(Панагюрище) направиха крайно интересен мач от

...
Отборите на Вихрен и Оборище(Панагюрище) направиха крайно интересен мач от
Коментари Харесай

Вихрен и Оборище сътвориха истинска драма с отменен гол, дузина картони и футболист в болница

Отборите на Вихрен и Оборище(Панагюрище) направиха извънредно забавен мач от Югозападна В група. Домакините, които имат упоритости за влизане в професионалния футбол започнаха по-активно, търсейки бърз гол. Такъв обаче попадна в тяхната врата, откакто Даниел Златков си означи безразсъден автогол. След попадението срещата стана завързана, като на терена започнаха да припламват искри. Главният арбитър Димитър Буров се опита да респектира играчите на Оборище, като сподели няколко жълти картона за много рискова игра. При едно състояние в края на първото полувреме след конфликт с футболист на гостите, Красимир Здравков бе откаран с кола за спешна помощ в градската болница. По-късно се разбра, че той ще остане под наблюдаване на докторите в идващите няколко дни.

Малко преди края на първото полувреме Никола Георгиев с прецизен удар съумя да изравни резултата. След почивката реферът Буров се наложи на няколко пъти още веднъж да покаже картони на играчи от Оборище, като даже можеше да прати няколко от тях по-рано в съблекалнята. Цели 8 футболисти на панагюрци получиха публични предизвестия. Натискът на домакините продължаваше и те стигнаха до гол дело на Атанас Чепилов. Главният съдия обаче вярно го анулира за игра с ръка на футболиста от Вихрен.

В последните минути футболистите на Здравко Лазаров потеглиха тотално в офанзива. При следващата такава в наказателното поле, Александър Якимов бе фаулиран на метър от голлинията и съдията сподели точката за осъществяване на 11 метров углавен удар. При нарушаването домакините не се възползваха от дадения авантаж, което накара реферът да уточни бялата точка. Зад топката застана Никола Георгиев, които невъзмутимо се разписа и донесе успеха за Вихрен, който към този момент е на второ място в класирането, а в идващия кръг гостуват на Беласица Петрич в районното дерби.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР