Отборите на Валенсия и Хетафе завършиха при спиращо дъха 3:3

...
Отборите на Валенсия и Хетафе завършиха при спиращо дъха 3:3
Коментари Харесай

Валенсия пак не спечели в луд мач с 6 гола и странно подмината дузпа

Отборите на Валенсия и Хетафе приключиха при спиращо дъха 3:3 в двубой от шестия кръг на Примера дивисион. Хайме Мата изведе “сините” още в първата минута, само че вихрени девет минути сред 30-ата и 39-ата обърнаха развоя до 3:1 за “лос че”. В 66-ата и 69-ата минути гостите от мадридското предградие стигнаха до равнене. В 87-ата минута Марк Кукурея като че ли мазета с ръка от голлинията, само че съдията необичайно реши, че това не е дузпа (вижте вграденото видео).
Penalti de Cucurella, el Var lo revisa y decide seguir. Juzguen ustedes mismos. pic.twitter.com/BHXLRdt9P9
— PablosmZ7 (@PablosmZ7) September 25, 2019 След едвам 45 секунди игра отбраната на “бяло-черните” не беше готова, Джейсън стреля от дъгата, а Мата беше оставен да добави на метър от голлинията - 0:1. В 30-ата Макси Гомес изравни след ефектна задна ножица. В 34-ата новото попълнение на валенсианци вкара и втори гол, този път с глава от шест метра. В 39-ата 18-годишният корейски гений Канг-Ин Лий повиши на 3:1, засичайки топката с крайник след ниско центриране отдясно.
В 66-ата Джейсн беше “забравен” на първа греда и върна интригата в конфликта. Три минути по-късно Анхел Родригес изпревари своя надзирател и вкара с удар от въздуха от към 10 метра - 3:3. В 87-ата минута преотстъпеният от Барселона Марк Кукурея спря топката на голлинията и останаха съществени подозрения за игра с ръка. В обществените мрежи се нахвърлиха върху решението на съдията, като даже някои дефинираха това като “най-голямата кражба на ВАР в историята”. Примера дивисион 6 кръг, сряда 25 септември  Валенсия 3:3краен резулат  Хетафе
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР