Отборите на Уест Бромич Албиън и Хъдърсфийлд Таун направиха страхотен

...
Отборите на Уест Бромич Албиън и Хъдърсфийлд Таун направиха страхотен
Коментари Харесай

Уест Бромич измъкна точката срещу Хъдърсфийлд в луд голов спектакъл

Отборите на Уест Бромич Албиън и Хъдърсфийлд Таун направиха страховит мач, който обаче не излъчи победител. Първата среща от 37-ия кръг на Чемпиъншип двата отбора приключиха при голово тъждество от 2:2.

И двата състава сътвориха много положения, а домакините съумяха да измъкнат точката, откакто до 84-ата минута губеха с 0:2.

Гостите откриха резултата в 24-ата минута след груба неточност на вратаря Сам Джонстън. Стражът разреши на Даниел Уорд да се приближи прекомерно покрай него в наказателното поле, след което изрита топката право в нападателя, който го блокира, и тя попадна във вратата – 0:1.

В 74-ата минута „ териерите “ удвоиха задатъка си след бърза контраофанзива. Джон Ръсел замени подавания с Дани Уорд, след което изведе на отлична позиция Люис О’Браян, който стреля от границата на наказателното поле, само че Джонстън отрази. Топката обаче попадна на пътя на Уорд, който от границата на вратарското поле не остави шансове на стража за 0:2.

Уест Бромич се върна в срещата в 84-ата минута от дузпа. Тя беше отсъдена за нарушаване на Сорба Томас против Алекс Моуат. Зад топката застана Карлан Грант, който беше прецизен за 1:2.

Буквално минута по-късно резултатът беше подравнен. Гостите сбъркаха при изнасянето на топката след осъществяването на центъра, след което топката се озова в Семи Аджай отдясно и центрира в наказателното поле, където Анди Керъл засече с глава в долния десен ъгъл на Лий Николас за крайното 2:2.

В последната минута от постоянното време „ дроздовете “ имаха прелестен късмет даже да стигнат до цялостния поврат. Калъм Робинсън изведе отлично отляво в наказателното поле Грант, койтостреля с десния крайник, само че топката се отби от напречната гледа.

Хъдърсфийлд пък също имаше опция да стигне до трите точки в третата от петте добавени минути. След осъществяване на ъглов удар се получиха няколко рикошета, а Фаустино Анжорин нанесе изстрел от дребен ъгъл, който обаче изчистен от Анди Керъл с глава от самата голлиния над вратата.

По този метод Уест Бромич към този момент има 50 точки в актива си и остава на 12-ата позиция, на седем от зоната за плейофи. Хъдърсфийлд пък краткотрайно излезе на втората позиция с 63 точки, с една повече от третия Борнемут, който обаче е с цели четири мача по-малко.

Full-time! We fight back to earn a point! UTA! |
— West Bromwich Albion (@WBA)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР