Отборите на ЦСКА-София и Левски се изправят в генералната репетиция

...
Отборите на ЦСКА-София и Левски се изправят в генералната репетиция
Коментари Харесай

ЦСКА-София и Левски се изправят в реванш преди реванша

Отборите на ЦСКА-София и Левски се изправят в генералната подготовка за реванша от полуфиналите за Купата на България, която е най-реалистичният вид и за двата тима да се поздравят с трофей през сезона.

Днес от 18 часа двата отбора ще кръстосат шпаги на националния стадион " Васил Левски " в дуел от 30-ия кръг на шампионата в Първа лига, в който вървят надлежно втори и четвърти с закъснение надлежно от 6 и 25 точки от водача Лудогорец. Двубоят наподобява с по-голям залог за отбора от " Герена ", който рискува да остане отвън топ 3 за сметка на Берое и да запише вероятно нулев сезон в Европа.

Двубоят е четвърти сред двата отбора от началото на сезона. За шампионата двата отбора приключиха 2:2 през октомври, а преди месец ЦСКА-София завоюва с 1:0 с късен гол на Фернандо Каранга. В първия полуфинал за Купата на България ликуваха " сините " с триумф с 2:0, като и двете попадения означи Серджиу Буш.

И Каранга, и Буш, ще водят офанзивата в днешния мач и се обрисува забавен двубой сред двамата.

Бразилецът се завръща след изтърпяно наказване, само че проблемите на треньора Стамен Белчев не понижават от този факт. Извън групата останаха Александър Дюлгеров, който е осъден поради 5 жълти картона, както и контузените Георги Китанов, Кирил Десподов, Едвин Джеси, Жан Бланко и Укра.

Треньорът на Левски Делио Роси евентуално ще заложи на тактиката, донесла триумф в мача за Купата, като избере скица 4-1-4-1, като още веднъж сложи Габриел Обертан на десния фланг. В защита Роси се колебае за поста на левия бек сред Иван Горанов и Фигейредо. Възможно е и двамата да са на терена, което значи, че Антонио Вутов ще седне на пейката, а вместо него като нападателен халф да работи Паулиньо.

Левски е в серия от четири следващи загуби, като последната пристигна против Лудогорец на " Герена " и един триумф през днешния ден ще увеличи самочувствието на футболистите и настроението на почитателите на тима. От друга страна една загуба няма да бъде призната трагично на " Българска войска ". За това свидетелстват думите на притежателя Гриша Ганчев от вчерашния ден, който на процедура отписа купата.
Вероятни сформира:

ЦСКА-София: Черниаускас, Атанасов, Бодуров, Чорбаджийски, Жеферсон, Пинто, Малинов, Манолев, Тиаго, Енрике, Каранга.

Левски: Митрев, Горанов, Ейолфсон, Яблонски, Цветкович, Тиам, Паулиньо, Нашименто, Вутов, Обертан, Буш.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА Първа лига 3 кръг, събота 14 април  ЦСКА-София 5:1краен резулат  Верея (Стара Загора)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР