Отборите на ЦСКА и Славия ще изиграят тази вечер реваншите

...
Отборите на ЦСКА и Славия ще изиграят тази вечер реваншите
Коментари Харесай

ЦСКА и "Славия" в битка за следващия кръг на Лига Европа

Отборите на ЦСКА и " Славия " ще изиграят довечера реваншите си от първия квалификационен кръг на Лига Европа. Родните представители записаха минимални победи надлежно против " Рига " и " Илвес " и чакат сложни ответни дуели.

" Червените " гостуват на бронзовия медалист в латвийското състезание " Рига " от 19:30 ч. " Белите " одобряват финландския " Илвес " от 19 ч.

" Няма да бъде елементарно. " Рига " игра доста нападателно в първия мач, чакам сходна игра и в реванша. Те са рискови при статични положения и би трябвало да внимаваме. Ако вкараме първи гол, за противника ще бъде мъчно да навакса. Имаме положителни шансове да продължим напред ", съобщи старши треньорът на ЦСКА Нестор ел Маестро.

Очаква се той да направи няколко промени в състава си, като по всяка възможност Кирил Десподов, който пропусна първата среща заради травма, ще стартира като титуляр.

Футболистите на Златомир Загорчич завоюваха гостуването си на " Илвес ", само че в лагера на отбора чакат сложен реванш.
" Илвес " е доста твърдоглав тим, който не се предава. Преднината ни е дребна и не ни подсигурява място в идващия кръг. Целта ни е да вкараме гол и да го победим. Задължени сме да бъдем търпеливи. В никакъв случай няма да играем нападателно, само че ще чакаме нашия миг и няма да се хвърляме в офанзива ", сподели старши треньорът на " белите " на формалната конференция преди мача. " Славия " и ЦСКА останаха единствените ни представители в квалификациите на Лига Европа, откакто във вторник вечер " Левски " отпадна срамно от носителя на Купата на Лихтенщайн " Вадуц ". Последният път, в който всички български тимове напуснаха шампионата още след първите си мачове бе преди шест години. Тогава те стартираха непосредствено от втория квалификационен кръг, като ЦСКА отпадна от " Мура ", " Левски " - от " Сараево ", а " Локомотив " (Пловдив) - от " Витес ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР