Отборите на ЦСКА и Славия поглеждат към третия квалификационен кръг

...
Отборите на ЦСКА и Славия поглеждат към третия квалификационен кръг
Коментари Харесай

ЦСКА и "Славия" се устремяват към следващата фаза на Лига Европа

Отборите на ЦСКА и " Славия " поглеждат към третия квалификационен кръг на Лига Европа. Тази вечер двата ни участника ще изиграят реваншите си надлежно против " Адмира Вакер " и " Хайдук " Сплит с вярата да продължат похода си в Европа.

" Червените " гостуват в Австрия след безапелационен триумф с 3:0 вкъщи, до момента в който за " белите " обстановката е малко по-сложна. Възпитаниците на Златомир Загорчич одобряват хърватския гранд след пасив от 0:1 в първата среща.
Ел Маестро: Не съм задължен да развличам никого (ВИДЕО) Целта пред ЦСКА е да продължи в третия квалификационен кръг на Лига Европа, съобщи наставникът на "червените "
ЦСКА изигра доста мощен първи мач против " Адмира ", само че и казусът за Нестор Ел Маестро остава неналичието на съществени играчи. Капитанът Николай Бодуров и Кристиян Малинов са осъдени за по три срещи, отвън игра е и контузеният Енрике Рафаел.
Снимка: Lap.bg
В състава обаче може да се завърне Тиаго Родригес, чието наказване от мача с " Рига " изтече.

Срещата е от 20 ч., а при възможен триумф ЦСКА несъмнено ще срещне " Копенхаген " в третия квалификационен кръг.

" Славия " приема " Хайдук " на стадион " Васил Левски " от 19 ч. " Белите " се надяват на огромна поддръжка от привържените, с цел да стигнат до поврат, който да ги класира напред.

Ако " Славия " успее да прескочи " Хайдук ", в идващия кръг ще играе с спечелилия сред словенския " Рудар " Веление и румънския " Стяуа ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР