Отборите на ЦСКА и Локомотив Пловдив научиха срещи кои отбори

...
Отборите на ЦСКА и Локомотив Пловдив научиха срещи кои отбори
Коментари Харесай

ЦСКА с добър жребий и преодолим съперник, ако отстрани Бате Борисов

Отборите на ЦСКА и Локомотив Пловдив научиха срещи кои тимове ще се изправят в третия квалификационен кръг на Лига Европа, в случай че запишат победи във втория кръг на конкуренцията.
Не тегления през днешния ден чоп в централата на УЕФА в Нион ЦСКА имаше шанс и в случай че преодолее БАТЕ Борисов на 17 септември, то ще се изправи против много реализуем противник, като " алените " ще имат и домакинско преимущество.
 Станаха ясни евентуалните противници на ЦСКА и Локо (Пловдив) в третия кръг на Лига Европа Станаха ясни евентуалните противници на ЦСКА и Локо (Пловдив) в третия кръг на Лига Европа
Станаха ясни отборите, против които ЦСКА може да се изправи, в случай че доближи до третия прелиминарен кръг на шампионата Лига Европа. Преди тов...

От своя страна, в случай че Локомотив Пловдив запише триумф над Тотнъм във втория кръг, ще гостува на румънския Ботошани или македонския Шкендия в идващия стадий.
Лудогорец имаше шанс във вчерашния чоп и преодолява трети кръг без игра, като ще чака да научи противника си в плейофите на конкуренцията, последната крачка преди присъединяване в груповата фаза.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР