Отборите на ЦСКА и Левски играят при резултат 0:0 в

...
Отборите на ЦСКА и Левски играят при резултат 0:0 в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: ЦСКА - Левски 0:0, втората част стартира

Отборите на ЦСКА и Левски играят при резултат 0:0 в дербито от 26-ия кръг на efbet Лига. 

Сблъсъкът на Националния стадион " Васил Левски " започва в 17:30 часа и може да го наблюдавате директно в ефира на DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от срещата минута по минута, като в уеб страницата ни също може да намерите видео с всички голове и всяка една забавна обстановка.

Главен рефер на срещата е Никола Попов, а негови асистенти са Георги Тодоров и Георги Дойнов.

Двубоят на стадион „ Васил Левски ” стартира с леко териториално преимущество за футболистите на Левски. „ Сините ” стигнаха до два свободни удара в половината на домакините, само че след центриранията пред Бусато не последва нищо рисково за бразилския пазач.

В 7-ата минута Назон нахлу в наказателното поле отляво, само че бе спрян от Килиан ван дер Каап. Секунди по-късно, Назон центрира рисково в пеналта, само че още веднъж бранителят на Левски бе на мястото си и мазета.

Още в 12-ата минута пристигна и първият жълт картон в срещата. Получи го Андриан Краев, който работи неразумно против Жеферсон и го удари с рамо в главата при битка за висока топка пред наказателното поле на ЦСКА. Реферът Никола Попов бе безапелационен и предизвести публично футболиста на „ сините ”.

Не бе минал и половин час игра, когато наставникът на символичните домакини Саша Илич трябваше да извърши насилствена смяна в състава си. Жеферсон Телес трябваше да напусне терена след нов конфликт с Андриан Краев. Минута по-късно вратарят на ЦСКА Густаво Бусато също изиска здравна помощ, само че въпреки всичко съумя да продължи мача.

В минутите до края на първото полувреме на терена преобладаваше повече борба. Играта почтено бе накъсвана от тактически нарушавания в центъра на терена, като през първите 45 минути реферът Никола Попов подвигна четири жълти картона.

Двамата вратари нямаха съвсем никаква работа до почивката, а рисковите офанзиви към двете порти съвсем липсваха. Така разумно през първата част гол не падна.

Двамата старши треньори не започнаха смени в съставите си на почивката, а с това обстановката на терена на терена в първите минути на втората част  не се промени изключително.

ЦСКА стигна до корнер след неумело изчистване на Филип Кръстев, който едвам не прати топката в личната си врата. В последна сметка домакините не съумяха да се възползват от ъгловия удар, а секунди по-късно Тибо Вион и Андриан Краев се сблъскаха неприятно в  наказателното поле и играта трябваше още веднъж да бъде прекратена.

LIVE • ЦСКА – ЛЕВСКИ 0:0

26 кръг, efbet Лига

Стадион: „ Васил Левски ”, София

Рефер: Никола Попов

ЦСКА : 1 Густаво Бусато, 21 Амос Юга
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР