Отборите на ЦСКА и Черно море не се победиха в

...
Отборите на ЦСКА и Черно море не се победиха в
Коментари Харесай

ЦСКА спука гумите срещу Черно море на Армията!

Отборите на ЦСКА и Черно море не се победиха в първия мач от програмата на 22-ия кръг на Първа лига. Срещата сред двата отбора на стадион " Българска войска " приключи без в нея да бъдат маркирани попадения.

" Червените " стартираха обещаващо пролетния дял в шампионата, откакто разрушиха с 5:0 като посетители Верея, само че през днешния ден не съумяха да повторят триумфа си.

 Снимка 342029
Източник:

Играчите на Стамен Белчев се изравниха по точки в класирането с водача Лудогорец, който обаче към момента не е изиграл гостуването си на Ботев (Пловдив) от настоящия кръг.

ТОПСПОРТ наблюдава онлайн за потребителите си случилото се на терена:

 ЦСКА - Черно море 0:0 онлайн
ЦСКА - Черно море 0:0

Играчите на Стамен Белчев ще гонят нов безапелационен триумф

Първото полувреме не предложи доста чисти положения за отбелязване на гол. Надмощието на домакините беше очебийно, само че от по-сериозното владеене на топката не следваше нищо забавно за " армейците ".

 Снимка 342036
Източник:

Столичани осъществяваха акциите си главно по крилата. В единия случай посредством Жеферсон, а когато ставаше дума за офанзиви по десния фланг - през може би най-дейния футболист на терена Кирил Десподов.

Центриранията на Десподов бяха рискови, само че на два пъти Роланд Алберг не съумя да се възползва от тях. В първия случай той се оказа очи в очи с Благой Макенджиев, само че стреля в тялото му.

 Снимка 342031
Източник:

Черно море имаше два положителни момента през първите 45 минути, само че по този начин и не откри очертанията на вратата, защитавана от Черниаускас.

Пред голмайстора на домакините Фернандо Каранга се откри една-единствена обстановка за осъществяване на попадение, само че той бе разположен под неуместен ъгъл по отношение на вратата и не съумя да насочи кълбото уместно.



На два пъти пък Кирил Десподов претендира, че е бил фаулиран наоколо до наказателното поле, само че съдийската бригада не алармира за нарушаване на разпоредбите. Голове не бяха осъществени до почивката.

 Снимка 342032
Източник:

След нея " армейците " подвигнаха оборотите, само че всичко, до което доближиха бяха няколко неточни изстрела на Фернандо Каранга от близка отдалеченост.

Наставникът на гостите Илиан Илиев подканваше състезателите си да не бързат с отиграванията си след спиранията на играта, като очевидно " моряците " бяха удовлетворени от точката на " Армията ".

 Стамен Белчев: Резултатите не би трябвало да ни заблуждават, Черно море е доста умел тим
Белчев: Отличният старт към този момент сме го не запомнили, Черно море е доста умел тим

" Ще играят тези, които се показват най-добре в тренировките "

Отборът на Илиан Илиев продължава битката си за попадане в Топ 6 след края на постоянния сезон.

Наставникът на гостите има съществени кадрови проблеми. Специалистът не можа да употребява в днешния мач заради травми бранителите Витиня, Стефан Станчев и Мирослав Енчев, крилото Меди Фенуш и офанзивните играчи Дани Кики и Георги Божилов. Наказан бе Илиас Хасани.

 Снимка 342035
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР