Отборите на ЦСКА и Берое се изправят един срещу друг

...
Отборите на ЦСКА и Берое се изправят един срещу друг
Коментари Харесай

ЦСКА с нов шанс да излезе на първото място в шампионата

Отборите на ЦСКА и Берое се изправят един против различен в огромното дерби от неделната стратегия на Първа лига. Трите точки са от основно значение и за двата отбора, които обявяват огромни цели през тази акция. При триумф " алените " ще завладяват първото място в таблицата и ще слагат напрегнат съперниците си от Лудогорец. Берое пък може да редуцира до най-малко изоставането си от Левски.

 Стамен Белчев: Предстои ни сериозен мач с Берое
Белчев прикани: Нека сме малко по-търпеливи и спокойни

" Няма по какъв начин да свикнем с мачове пред празни трибуни "

" Армейците " несъмнено се намират в напредък в последно време. Отборът записа три следващи победи в последните си три мача, а единствената загуба от началото на сезона бе точно от Лудогорец още във 2-ия кръг (0:1). Единственото нещо, което може да се отрази отрицателно на домакините е, че през днешния ден още веднъж няма да могат да разчитат на поддръжката на своите почитатели, защото клубът продължава да изтърпява наказване за отнемане от аудитория поради ексцесиите на " Лаута " при гостуването на Локомотив (Пловдив).

ЦСКА се чака да стартира срещата с Черниаускас под рамката и карето Манолев, Бодуров, Барт и Недялков в защита. Малинов и Лое ще са опорни халфове, а Тиаго ще извършва ролята на плеймейкър. По крилата ще оперират Десподов и Кулма, а офанзивата ще води Каранга.

 ЦСКА взима още един нападател от Колумбия - Хеан Карлос Бланко-Златан Обновена
ЦСКА взима още един нападател от Колумбия - Хеан Карлос Бланко-Златан

На 25 години е, играл е единствено в своята татковина

Берое пък се чака да опълчи Перниш на вратата и Желев, Иванов, Хаджиев и Леони в отбрана. Райнов и Охене ще работят в средата на терена, а Карачанаков и Еуженио ще започват на двете крила. Атаката ще води Камбуров, а зад тила му ще работи Боби Цонев.

Главен арбитър на срещата е Ивайло Стоянов от Петрич, с помощници Георги Дойнов и Мирослав Иванов. Събитията зад двете порти ще следят Георги Давидов и Георги Иванов, а пратеник на БФС е Неделчо Михайлов. Работата на реферите зорко ще следи Коце Гергинов.

 Педро Еуженио: Излизаме за победа против ЦСКА
Педро Еуженио: Излизаме за победа против ЦСКА

" Дано Берое резервира мястото си в първата шестица "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР