Отборите на ЦСКА 1948 и Ботев Враца завършиха наравно 0:0

...
Отборите на ЦСКА 1948 и Ботев Враца завършиха наравно 0:0
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 и Ботев Враца поделиха точките след нулево реми в Бистрица

Отборите на ЦСКА 1948 и Ботев Враца приключиха наедно 0:0 в среща от междинния 27-и кръг в родната Първа лига, която се изигра на стадион " Бистрица ".

И двата отбора имаха своите шансове да стигнат до трите точки в дуела, само че в хода на целия мач не демонстрираха задоволително акуратност при завършващите удари.

През първата част по-сериозните рискове се откриха пред състава на гостите, като Мартин Бачев стреля с глава над вратата след центриране от корнер, а малко по-късно вратарят на домакините Петър Маринов трябваше да се намесва след опит на Клери Сербер.

В хода на последните 10 минути от постоянното време Мартин Смоленски и Даниел Генов също пробваха шанса си от отдалеченост, само че ударите им не откриха задачата.



На другия край пък Антонио Вутов беше на път да донесе триумфа на " алените " в продължението на срещата, когато негово осъществяване на директен свободен удар срещна страничния дирек на вратата на врачани.

По този метод дуелът в Бистрица завърши без победител, а след извоюваната точка ЦСКА 1948 остава на 7-ото място в подреждането с 38 пункта, на един зад тима на Крумовград.

Ботев Враца заема предпоследната 15-а позиция с 18 точки, като момчетата на Христо Янев изостават на 7 от Локомотив София, който има и мач по-малко.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР