Отборите на Царско село и Локомотив (София) се изправят един

...
Отборите на Царско село и Локомотив (София) се изправят един
Коментари Харесай

Царско село с финален опит да избегне директното изпадане

Отборите на Царско село и Локомотив (София) се изправят един против различен от 19:15 часа в последния плейофен кръг на група " Б " от Втората осмица.
 Пирин - Ботев (Враца) в мач от efbet Лига
Мисия " Оцеляване " за Ботев, против врачани обаче е честолюбивият Пирин

Предстои прочувствен мач в Благоевград

" Царете " са на дъното в класирането и не зависят единствено от себе си. Дори да завоюва през днешния ден, отборът на Стефано Макопи би трябвало да се надява Ботев (Враца) да сбърка при гостуването си на Пирин в Благоевград, с цел да се добере до бараж.

Столичани прогресират още от края на постоянния сезон, а в плейофната фаза не изгубиха нито един мач. Нулевото реми във Враца в предходния кръг обаче може да се окаже съдбовно, тъй като " царете " имат по-лоши индикатори в директните дуели с Ботев и при тъждество в точките, ще изпаднат непосредствено.
 Стефано Макопи: Ще опитаме всичко до края
Стефано Макопи: Ще опитаме всичко до края

Момчетата бяха безупречни до момента, това ни беше от слабите първи полувремена, разяснява експертът

Очаква се Локо (София) да излезе с част от запасите. Димитър Митков ще стартира като централен нападател, а по крилата ще му оказват помощ Октавио и Владимир Николов. Двойка централни бранители ще са Пламен Крачунов и Йоргос Кацикас. За Царско село на терена няма да забележим ветерана Пламен Крумов.

В постоянния сезон противниците си размениха по една домакинска победа, а в плейофите направиха нулево тъждество на националния стадион.

Главен арбитър на срещата е Валентин Железов, с помощници Станимир Илков и Мирослав Желев. С ВАР ще се занимават Драгомир Драганов и Христо Хаджийски.
 Мащабна договорка сред Локо (София) и Лудогорец?
Мащабна договорка сред Локо (София) и Лудогорец?

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР