Отборите на Царско село и Арда дават старт на поредния

...
Отборите на Царско село и Арда дават старт на поредния
Коментари Харесай

Царско село и Арда откриват поредния кръг в efbet Лига

Отборите на Царско село и Арда дават старт на следващия кръг в efbet Лига. Мачът е изключително значим за домакините, които към момента търсят първата си победа за новата акция. Вече намерено се заприказва и за треньорската промяна на Антони Здравков.

Столичани започнаха сезона с две нулеви равенства против Черно море и Славия, а по-късно отборът записа и две провали от Ботев (Враца) (1:2) и Левски (1:3).
 След влизане на Боби Цонев - халф на Царско село с тежка травма
След влизане на Боби Цонев - халф на Царско село с тежка травма

Милан Йокич няма да играе през идващите два месеца

Домакините се чака да излязат в състав Георгиев на вратата и пред него Александров, Василев, Бандаловски и Нганиони. Шопов и Балтанов ще си партнират в средата на терена, а Бакалов и Стеванович ще стартират на крилата. Мезу ще води офанзивата, а зад тила му ще работи Ангелов.

Тежко контузен, след шпагат на Борислав Цонев от Левски, е сръбският халф Милан Йокич. Той ще се възвръща няколко месеца.

В същото време Арда още не може да влезе в игрови темп. Причината за това е, че цели два мача на кърджалийци бяха анулирани - против двата ни евроучастника ЦСКА и Лудогорец. Така досега играчите на Николай Киров са записали единствено два дуела на сметката си - тъждество с Ботев (Враца) (0:0) и победа над Левски (2:0).
 Вот на доверие за Антони Здравков в Царско село
Вот на доверие за Антони Здравков в Царско село

" Няма да вършим треньорска промяна "

Очаква се гостите да стартират с Караджов на вратата и в отбрана Лозев, Стоев, Крумов и Георгиев. Мартинов и Желев бъдат работят в центъра на терена, а Коконов и Делев ще оперират по двете крила. В офанзива пък ще бъде дуото Йорданов и Жуниньо. Светослав Ковачев към момента е контузен и няма да го забележим в деяние и на " Арена Царско село ".

Двата отбора са изиграли едвам 4 мача между тях в елита досега. Интересното е, че превес има Царско село с 2 победи, 1 тъждество и 1 загуба, при голова разлика 6:2 в своя изгода.
 Николай Киров отхвърли да поеме ФК ЦСКА 1948
Николай Киров отхвърли да поеме ФК ЦСКА 1948

Белия желае да почете контракта си с Арда

Главен арбитър на срещата е Станислав Тодоров, с помощници Иво Колев и Владимир Велев. Делегат на БФС е Валентин Чакъров, а работата на реферите ще следи Костадин Гергинов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР