Отборите на Специя и Лече завършиха наравно 0:0 под силния

...
Отборите на Специя и Лече завършиха наравно 0:0 под силния
Коментари Харесай

Специя попречи на Лече да удължи победната си серия

Отборите на Специя и Лече приключиха наедно 0:0 под мощния дъжд на “Алберто Пико ” в дуела между тях от 17-ия кръг на Серия А. Това реми прекъсна победната серия на “джалоросите ” от три мача, само че те остават с утехата, че в пети следващ дуел не позволиха загуба. “Орлетата ” пък нямат проваляне в последните си четири срещи. Българският национал Петко Христов остана на пейката за тях през целия мач.

Гостите започнаха мача по-силно и в 12-ата минута нацелиха не една, а две греди. При центриране от корнер Алексис Блин нацели напречната греда след удар с глава, а при добавката на Жоан Гонсалес от воле топката срещна сглобката на вратата. Постепенно домакините поеха самодейността до почивката, само че и те не съумяха да вкарат гол. Втората част беше равностойна и с по-спокойно движение, като двата отбора още веднъж не съумяха да трансформират резултата.

Така Лече е на 11-ото място с 19 точки, изпреварвайки Болоня и Емполи единствено по голова разлика, а Специя е на 17-ата позиция тъкмо над зоната на изпадащите с 15 пункта.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР