Отборите на СПАЛ 2013 и Дженоа закриха 13-ия кръг в

...
Отборите на СПАЛ 2013 и Дженоа закриха 13-ия кръг в
Коментари Харесай

СПАЛ и Дженоа взаимно си попречиха

Отборите на СПАЛ 2013 и Дженоа закриха 13-ия кръг в Серия “А” с тъждество между тях - 1:1. Резултатът не оказа помощ на нито един от двата отбора да изоставен зоната на изпадащите. СПАЛ е на предпоследното 19-о място с 9 точки, а “грифоните” имат 10 и са на 18-а позиция.

Стефано Стураро и капитанът Доменико Кришито се завърнаха в състава на Дженоа. За Стураро това беше първи мач от 7 месеца и точно някогашният защитник на Ювентус означи изравнителното попадение за гостите.

GOOOOOOOOL#SpalGenoa 1-1 pic.twitter.com/VQC4TXMHHm
— Genoa CFC (@GenoaCFC) 25 ноември 2019 година
Двубоят беше забавен, с много положения пред вратите. Преди почивката в основни настоящи лица се трансфораха двамата вратари Етрит Бериша и Йонуц Раду. Първият гол падна в 55-ата минута, когато Кришито повали Симоне Мисироли в наказателното поле, а Андреа Петаня осъществя дузпата с 4-ия си гол за сезона и първи от октомври насам.

Само две минути по-късно Паоло Джилионе центрира и Стураро несмущаван изравни с глава. Наставникът на Дженоа Тиаго Мота усили офанзивата с стартирането на Горан Пандев, Андреа Фавили и 17-годишния Денильо Клеонизе, само че натискът на “грифоните” се оказа ялов.
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА КЛАСИРАНЕ ГОЛМАЙСТОРИ ПРОГРАМА Серия А 13 кръг, понеделник 25 ноември  СПАЛ 2013 1:1краен резулат  Дженоа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР