Отборите на Славия и Ботев (Пловдив) се изправят един срещу

...
Отборите на Славия и Ботев (Пловдив) се изправят един срещу
Коментари Харесай

Славия ще се опита да продължи положителната си серия, Ботев пък ще спира негативните резултати

Отборите на Славия и Ботев (Пловдив) се изправят един против различен в конфликт от 31-ия кръг на efbet Лига. Главен арбитър на дуела ще е Георги Иванов. 

Мачът е от плейофната фаза за Лигата на конференциите. Столичани се намират на първата позиция в тази група, като има актив от 49 точки. В последните пет кръга отборът няма проваляне, като се намира в серия от три победи и две равенства. В последния кръг " белите " се оправиха с 1:0 над ЦСКА 1948. 
 Славия тресна безплоден ЦСКА 1948, разчита на Левски за топ 6 Славия тресна безплоден ЦСКА 1948, разчита на Левски за топ 6
Ботев (Пловдив) пък е в много по-слаба форма, като това се вижда и от точковия актив. " Канарчетата " имат 32 пункта, а в последните пет срещи съставът позволи две загуби и две равенства. Победата пристигна над Пирин в Благоевград. В последния кръг тимът на Бруно Балтазар бе надигран от Лудогорец в Пловдив.
 Лудогорец дръпна с четири точки на ЦСКА - София и удължи мъката на Ботев на Лудогорец дръпна с четири точки на ЦСКА - София и удължи мъката на Ботев на " Колежа "
По време на постоянния сезон пловдивчани се оправиха с 1:0 в 12-ия кръг в конфликта със Славия, а в 27-ия турнирен дуел двата тима не излъчиха победител и борбата приключи без маркирани попадения. 

СЛАВИЯ - БОТЕВ (ПЛОВДИВ) 

Вероятни сформира: 

СЛАВИЯ: Кръстев, Томбак, Виячки, Йеленкович, Керчев, Дост, Стоянов, Соарес, Иванов, Тасев, Николов 

БОТЕВ: Ханкич, Супрайен, Генев, Пунчец, Минков, Па Конате, Перера, Ето`о, Мертенс, Колев, Бароан

Начало: 20:00 часа
Стадион: " Александър Шаламанов ", София
Главен арбитър: Георги Иванов

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР