Отборите на Саутхемптън и Манчестър Сили ще премерят сили в

...
Отборите на Саутхемптън и Манчестър Сили ще премерят сили в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Саутхемптън - Манчестър Сити, съставите

Отборите на Саутхемптън и Манчестър Сили ще премерят сили в четвъртфинален дуел от Карабао Къп. Срещата на " Сейнт Мери Стейдиъм " ще стартира в 22:00 часа и ще бъде предавана директно в ефира на DIEMA SPORT 2. 

На Gong.bg ще проследим най-интересните моменти от мача

Саутхемптън се оправи с третодивизионния Линкълн на осминафиналите на Купата на Лигата. " Светците " победиха с 2:1 като хазаин и в този момент приема Манчестър Сити в спор за полуфиналите. " Гражданите " пък детронираха Ливърпул с 3:2. 

След успеха против Линкълн, Саутхемптън позволи три провали, само че в последната си среща стигна до успеха с 2:1 като посетител на Кристал Палас. Треньорът на " светците " - Нейтън Джоунс, няма да може да разчита на Бела-Кочап, Хуан Лариос и Тио Уолкът поради травми.

Манчестър Сити влиза в дуела след две победи против Челси. Пеп Гуардиола сигурно ще има едно мислено за събота, когато " жителите " се изправят против Манчестър Юнайтед във Висшата лига. Рубен Диаш ще пропусне срещата, а Джак Грийлиш ще стартира.

Разликата в класирането във Висшата лига е голяма. " Светците " са на дъното на таблицата с едвам 12 точки след 18 мача, а Манчестър Сити е на второ място, с пет точки зад водача Арсенал.

Съставите на двата тима:

YOU REDS
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР