Отборите на САЩ и Италия взеха преднина от 2-0 победи

...
Отборите на САЩ и Италия взеха преднина от 2-0 победи
Коментари Харесай

САЩ и Италия са само на победа от класиране за финала на United Cup

Отборите на Съединени американски щати и Италия взеха преднина от 2-0 победи след първия ден от полуфиналите на отборния тенис шампионат United Cup.

Програмата за деня на " Кен Роузел Арена " в Сидни откриха международната №1 при дамите Ига Швьонтек и третата в света Джесика Пегула в мач, който сервира и първата изненада за деня.

Пегула се наложи с 6:2, 6:2 и по този метод прекъсна серията си от четири следващи провали от полякинята, с цел да даде задатък на Съединени американски щати в борбата с " Дружина полска ".

Във втория мач за деня пък Франсис Тиафо надигра с 6:3, 6:3 Кацпер Жук в дуела на вторите ракети при мъжете и по този начин приближи американците единствено на един триумф от класирането за финала на шампионата.

Подобен бе развоят и на втория конфликт за деня сред тимовете на Гърция и Италия, като в първия мач Мартина Тревизан победи в същинско шоу Мария Сакари с 6:3, 6:7(4), 7:5, а малко по-късно Лоренцо Музети се наложи с 6:1, 6:1 над Стефанос Сакеларидис и по този начин удвои преднината на " адзурите ".

Полуфиналите не престават на следващия ден, като съставите на Полша и Гърция са задължени да завоюват всичките си мачове, в случай че желаят да запазят живи очакванията си да се борят за трофея в дебютното издание на United Cup.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР