Отборите на Рома и Ювентус играят при резултат 3:4 след

...
Отборите на Рома и Ювентус играят при резултат 3:4 след
Коментари Харесай

Невероятно шоу на Олимпико! Юве ликува след абсолютен трилър

Отборите на Рома и Ювентус играят при резултат 3:4 след попаденията на Тами Ейбрахам в 11-ата минута, Хенрих Мхитарян в 48-ата и Лоренцо Пелегрини от фал в 53-ата за домакините. За гостите от Торино Пауло Дибала, Мануел Локатели, Деян Кулушевски осъществиха, надлежно в 18-ата, 69-ата, 74-ата и 77-ата минути. В 81-ата минута Де Лихт получи втори жълт и надлежно червен картон, откакто спря топката с ръка в наказателното поле. При отсъдената дузпа Шчесни парира удара наЛоренцо Пелегрини, а добавката на атакуващият халф излезе в навън.

Двубоят е едно от дербитата от 21-ия кръг в италианската Серия А. "Джалоросите " са на седма позиция с 32 точки - колкото имат шестия Фиорентина и осмия Лацио. "Старата госпожа " е с три точки повече на петата позиция. Наставникът на "бианконерите " Макс Алегри не е на пейката, поради наказване. В състава на "вълците " пък прави усещане наличието на новото попълнение Ейнсли Мейтланд-Найлс.

Римляните започнаха доста нападателно мача, като първо изстрел на Лоренцо Пелегрини бе избит в ъглов удар, а от последвалото осъществяване Тами Ейбрахам стреля рисково с глава, само че Шчесни бе на мястото си. Юве отвърна с рисков удар от отдалеченост на Киеза, който мина над напречната греда.

След 11 минути игра Тами Ейбрахам при втория си опит с глава разпечата вратата на Юве. Жордан Верету центрира от корнер, а британският нападател бе безмилостен при удара си.

TAMMYYYYYYYYY! DI TESTA! 1-0! 1-0
— AS Roma (@OfficialASRoma)
180 секунди по-късно домакините желаеха дузпа за игра с ръка на Де Лихт, след удар на Пелегрини, само че съдията сподели, че първо топката е рикоширала в крайници на бранителя.

Седем минути след попадението на "джалоросите ", Пауло Дибала с прелестен фалцов удар от дъгата на наказателното поле изравни резултата.

18’ | ⚽️ | GOOOOAAALLL!! A beauty of a strike from to draw us level!!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР