Отборите на Рома и Интер играят при в дербито от

...
Отборите на Рома и Интер играят при в дербито от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Рома 0:3 Интер, начало на втората част

Отборите на Рома и Интер играят при в дербито от 16-ия кръг в италианската Серия А. Хакан Чалханоолу откри в 15-ата, откакто се разписа непосредствено от ъглов удар, а някогашният състезател на "вълците " Един Джеко удвои в 24-ата минута. Дензъл Дъмфрис направи преднината на "нерадзурите " класическа в 39-ата минута.

"Вълците " не престават да буксуват в последните кръгове и топ 4 стартира да се отдалечава от тях. Головете за момчетата на Жозе Моуриньо идват мъчно, а в отбрана също стабилността липсва.

Интер, от своя страна, навлезе в страховит темп и се приближи оптимално до челниците в таблицата - Милан и Наполи. Лаутаро Мартинес и Един Джеко са в страхотна форма, тъй че очакванията за "нерадзурите " са за още една основна победа в италианската столица.

Домакините имаха отличен късмет ще в първите секунди на мача, когато Николо Дзаниоло центрира към Елдор Шомуродов, който стреля с глава, само че се оказа прекомерно неакуратен.

В 15-ата минута Интер поведе в резултата. Хакан Чалханоолу извърши ъглов удар, при който топката мина сред краката на Руи Патрисио и попадна във вратата му – 0:1.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР