Отборите на Рен и Лил завършиха наравно в мач от

...
Отборите на Рен и Лил завършиха наравно в мач от
Коментари Харесай

Рен и Лил взеха по една точка в равностоен мач

Отборите на Рен и Лил приключиха наедно в мач от шестия кръг на Лига 1. Третият и петият в класирането си вкараха по един гол и не се победиха на „ Стад Рут де Лориен”. И двете попадения паднаха през второто полувреме на срещата. Нанитамо Иконе откри резултата в 47-ата минута, а в 68-ата Адриан Уну изравни за Рен и оформи крайния резултат.

Първата опция в срещата се откри в 16-ата минута, когато Нанитамо Иконе получи пас по трева на границата на наказателното поле и шутира към левия ъгъл. Вратарят Едуард Менди обаче показва добър инстикт и блокира опита.

В 29-ата минута Роман дел Кастийо получи точно подаване на ръба на наказателното поле и нанесе обещаващ удар. За негово страдание, топката прелетя извънредно покрай дясната греда.

Резултатът бе открит в 47-ата минута, когато Виктор Осимен откри с прекрасен пас Нанитамо Иконе, който овладя топката и шутира мощно в десния ъгъл.

Десет минути по-късно Рафиня направи необикновен пропуск, откакто бе оставен самичък пред вратата и трябваше да преодолее единствено вратаря, само че топката мина настрана от дясната греда.

В 68-а М'Байе Нианг се включи добре в наказателното поле и овладя необикновен пас преди да шутира към вратата, само че ударът му бе блокиран от бранител, който се хвърли на необикновен шпагат.

Секунди по-късно Хамари Траоре подаде на Адриен Уну, който насочи удар с глава и топката осъществя около Мик Менян. Съдията Жером Бризар обаче даде знак, че желае да ревизира дали голът е постоянен, употребявайки системата ВАР. След като прегледа обстановката, Жером Бризар зачете гола и уточни точката на центъра.

В 74-ата минута Джонатан Мамба доближи до отбита топка на ръба на наказателното поле и стреля под напречната греда, само че Едуард Менди се намеси, с цел да предотврати гола и да резервира крайния резултат.

Така Рен остават трети в класирането с актив от 11 точки, а Лил са резервират петата позиция с точка по-малко.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР