Отборите на Реал (Мадрид) и Барселона се изправят един срещу

...
Отборите на Реал (Мадрид) и Барселона се изправят един срещу
Коментари Харесай

Eл Класико отново приковава вниманието на целия футболен свят

Отборите на Реал (Мадрид) и Барселона се изправят един против различен в дълго чаканото Ел Класико на испанския футбол. По остаряла традиция, емблематичният им конфликт още веднъж ще има голямо въздействие върху борбата за купата в Ла Лига.

Разликата е, че към този миг домакините нападат върха от трета позиция, до момента в който " блаугранас " са на три точки отдалеченост от краткотрайния водач Атлетико (Мадрид).
 Де Йонг: Винаги има напрежение, купата е в нашите ръце
Де Йонг: Винаги има напрежение, купата е в нашите ръце

" Искаме да победим Реал (Мадрид) "

Реал имаше много проблеми в хода на сезона, само че в последните седмици отборът на Зинедин Зидан се показва на равнище. " Кралете " нямат загуба в Ла Лига от януари, като в последните си 10 мача завоюваха 7 победи и приключиха наедно 3 пъти. Притеснителното за отбора е, че три от четирите загуби този сезон бяха на " Алфредо Ди Стефано ".

Дани Карвахал още веднъж ще бъде отвън състава поради травма в бедрото. Рафаел Варан също е навън, откакто даде позитивен тест за ковид, а Еден Азар също се възвръща от мускулен проблем.
 Серхио Рамос пропуща за първи път турнирно
Серхио Рамос пропуща за първи път турнирно " Ел Класико "

Момент за историята



Барса завоюва доста сложна домакинска победа против Валядолид в понеделник, откакто Усман Дембеле вкара единствения гол в 90-та минута. Успех тази вечер може да бъде с цената преди всичко за каталунците, като се има в поради, че Атлетико Мадрид гостува на Бетис.
 Нов арбитър за Ел Класико, Лаос се контузи
Нов арбитър за Ел Класико, Лаос се контузи

Вижте кой е той

За Барселона твърдо навън са Филипе Коутиньо и Ансу Фати, а вторият вратар Нето към момента се възвръща от контузия в глезена. Жерард Пике получи отмора против Валядолид, само че е доста евентуално да не бъде измежду титулярите. Това би означавало, че Оскар Мингеса, Френки де Йонг и Клеман Лангле ще си партнират в отбраната.
 Роналд Куман: Няма да изневерим на стила си, тъй като играем с Реал (Мадрид)
Роналд Куман: Няма да изневерим на стила си, тъй като играем с Реал (Мадрид)

" Утрешният мач е значим, само че не и решителен за купата "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР