Отборите на Реал Мадрид и Барселона играят при резултат 0:1

...
Отборите на Реал Мадрид и Барселона играят при резултат 0:1
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Реал Мадрид - Барселона 0:1, Гави изведе каталунците напред

Отборите на Реал Мадрид и Барселона играят при резултат 0:1 във финала за Суперкупата на Испания. Гави изведе напред Барселона в 34-ата минута на срещата.

На Gong.bg ще проследим най-интересното от срещата

Срещата стартира с висока преса и доста експанзия и от двата тима. Първата по-опасна обстановка пристигна в 6-ата минута и бе пред вратата на Реал Мадрид, откакто Педри прати остро центриране на далечната греда, където се включи Араухо. Уругваецът обаче не съумя да стигне до топката, макар че скочи на шпагат. 

В 11-ата минута Гави потърси Левандовски в наказателното поле, а полякът се извиси над всички, с цел да стреля с глава. Ударът му обаче не бе прецизен, а секунди по-късно бе вдигнат и байрак за засада. Първият прецизен удар бе дело точно на полския голмайстор. Той насочи мощен удар по земята в 13-ата минута, а Тибо Куртоа съумя да играе с топката, която по-късно се отби в гредата. Балде от отбора на каталунците стигна първи до нея и нанесе втори изстрел, който обаче бе разочароващ и над вратата. 

Реал Мадрид заплаши вратата защитавана от Тер Стеген в 18-ата минута, когато Карим Бензема насочи сложен изстрел с глава, който мина настрана от вратата. Това бе първият удар в посока на вратата на Барселона. 

Лука Модрич изведе Карим Бензема против стража на каталунците в 25-ата минута с прекрасен пас сред отбраната на Барселона. Френският нападател обаче не съумя да си овладее топката добре и Тер Стеген бързо съкрати дистанцията сред себе си и Бензема, правейки задачата на нападателя доста комплицирана. Тер Стеген съумя да избави последвалия удар, само че бе маркирана и засада при подаването на Модрич към Бензема. 

В 34-ата минута на срещата Гави получи страховит пас от Левандовски, топката пресече наказателното поле на Реал Мадрид и попадна в краката на Гави, който надбяга футболист в бяло. Младежът прати топката около Тибо Куртоа и изведе Барселона напред в резултата.

First goal for DJ Gavi!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР