Отборите на РБ Лайпциг и Аталанта се класираха за четвъртфиналите

...
Отборите на РБ Лайпциг и Аталанта се класираха за четвъртфиналите
Коментари Харесай

Лайпциг и Аталанта са първите четвъртфиналисти в ШЛ

Отборите на Република България Лайпциг и Аталанта се класираха за четвъртфиналите на Шампионската лига, откакто реализираха нови победи надлежно против Тотнъм с 3:0 и Валенсия с 4:3.

В Лайпциг възпитаниците на младия експерт Юлиан Нагелсман имаха преднина от 1:0 от първия мач в Лондон, само че още до 21-та минута на процедура взеха решение изхода от дуела, откакто капитанът на отбора Марсел Забицер се разписа два пъти след асистенции на Тимо Вернер и Анхелино. След почивката „ шпорите “ се пробваха да потърсят поврат, само че нямаха сили да затруднят противника си, а домакините стигнаха до трети гол, дело на Емил Форсберг. По този метод Лайпциг в профил Тотнъм с общ резултат 4:0 и се класира напред.

Пред празните трибуни на „ Местая “ Валенсия имаше тежката задача да навакса пасив от 1:4 против Аталанта, само че позволи ново проваляне. Невероятен мач за италианския отбор изнесе нападателят Йосип Иличич, който вкара и четирите гола за бергамеските, два от които бяха от дузпа. За „ прилепите “ Кевин Гамейро означи две попадения, а Феран Торес добави още едно, само че в последна сметка Аталанта завоюва с общ резултат 8:4 и също откри място на четвъртфиналите. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР