Отборите на ПСВ Айндховен и АЗ Алкмаар се изправят един

...
Отборите на ПСВ Айндховен и АЗ Алкмаар се изправят един
Коментари Харесай

ПСВ ще си връща самочувствието срещу непредвидимия АЗ Алкмаар

Отборите на ПСВ Айндховен и АЗ Алкмаар се изправят един против различен в най-интригуващия дуел от 21-ия кръг на нидерландската Ередивизи. Срещата започва в 21:00 часа довечера и ще може да я наблюдавате в директно предаване по MAX Sport 2.

„ Филипсите “ още веднъж са един от любимците за купата през този сезон, само че в предходния кръг изгубиха огромното дерби от Аякс с 1:2 вкъщи. Тимът на Рожер Шмидт обаче остава покрай върха, като заема втората позиция с 46 точки, с две по-малко от амстердамци.

АЗ Алкмаар, от своя страна, гони присъединяване в европейските клубни шампионати следващата година, като тимът е пети досега с 36 точки. Тимът на Паскал Янсен е и във впечатляваща серия от девет следващи мача без загуба в шампионата, а последното въобще проваляне във всички шампионати датира от началото на месец ноември предходната година.

Треньорът на ПСВ ще би трябвало обаче да се оправя със съществени кадрови проблеми. Контузени за тази среща са Меес Креекелс, Андре Рамальо, Максимилиано Ромеро, Шуранди Самбо и Райън Томас. Под въпрос пък остават Карлуш Винисус, Чуквунонсо Мадуеке, Фредерик Опегорд и Емануел ван де Блаак.

За АЗ Алкмаар дуелът пропущат Йеле Даун, Бруно Мартинс Инди и Тижани Райндерс.

По-рано през този сезон "филипсите " се постановиха над АЗ с 3:0 като посетител през септември.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР