Отборите на Полша и Австрия не се победиха в двубой

...
Отборите на Полша и Австрия не се победиха в двубой
Коментари Харесай

Полша и Австрия приспаха публиката във Варшава

Отборите на Полша и Австрия не се победиха в дуел от група G от европейските квалификации за Евро 2020, завършвайки при скучновато 0:0 пред публиката във Варшава.

Гостите от родината на Моцарт бяха по-добрия отбор през цялата среща. Още в 10-та минута огромен късмет се откри пред някогашния нападател на Уест Хем Марко Арнаутович, който обаче уцели десния непряк дирек на вратата на Лукаш Фабиански.

Постепенно домакините се активизираха и стигнаха на собствен ред до чудесно състояние след статично състояние. След центриране централният бранител Камил Глик се извиси и пласира мощен удар, който обаче беше избавен майсторски от стража на Австрия Цицан Станкович.

След почивката състояние се отриха пред Арнаутович за гостите и Давид Ковнацки за „ тайфа полска “, само че до гол в една от двете порти по този начин и не се стигна.

По този метод Полша остава преди всичко в класирането на група G с актив от 13 точки след 6 мача. Австрия пък остава на трето място с 10 пункта, също след шест изиграни дуели.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР