Отборите на Пари Сен Жермен и РБ Лайпциг играят при

...
Отборите на Пари Сен Жермен и РБ Лайпциг играят при
Коментари Харесай

НА ЖИВО: ПСЖ - РБ Лайпциг 1:1 и греда за биковете до почивката

Отборите на Пари Сен Жермен и Република България Лайпциг играят при се изправят един против различен в трети мач от група „ А “ на Шампионската лига. Килиан Мбапе откри в деветата, а Андре Силва изравни в 28-ата минута.

Парижани бяха изместени, най-малко краткотрайно, от лидерската позиция в група, като отборът има актив от 4 точки. „ Биковете “ са последни с нито една точка.

Мачът започва с късмет за гостите още в четвъртата минута. Тогава Кристофър Нкунку комбинира с Конрад Лаймер отдясно в наказателното поле, който стреля в близкия ъгъл на Кейлор Навас, само че стражът избави в корнер. След неговото осъществяване Андре Силва стреля с глава, само че над вратата.

Три минути по-късно домакините също сътвориха първата си голова обстановка, при която Юлиан Дракслер засече на далечната греда центриране отляво, само че в навън.

В ответната офанзива обаче Лайпциг можеше да излезе напред в резултата, само че Навас направи чудесно двойно избавяне. Андре Силва засече с глава центриране в наказателното поле, само че костариканският вратар мазета. Последва добавка от дребен ъгъл на Лаймер, само че още веднъж Навас се изяви.

Вихреното начало на срещата приключи с попадение в интерес на ПСЖ в деветата минута. Всичко потегли от една отнета топката от Лионел Меси тъкмо пред наказателното поле на домакините. След това Маркиньос откри Дракслер на центъра, а германецът незабавно пусна пас към Килиан Мбапе. Французинът напредна в половината на Лайпциг, стигна до пеналтерията и с прекрасен изстрел сред краката на Вили Орбан откри долния десен ъгъл на Петер Гулаши – 1:0.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР