Отборите на Пари Сен Жермен и Олимпик Марсилия играят при

...
Отборите на Пари Сен Жермен и Олимпик Марсилия играят при
Коментари Харесай

НА ЖИВО: ПСЖ 2:1 Марсилия, отмениха гол и за гостите

Отборите на Пари Сен Жермен и Олимпик Марсилия играят при в огромното дерби на френския футбол. Неймар откри в 12-ата, а Дуйе Чалета-Цар изравни в 31-ата минута. Килиан Мбапе още веднъж даде задатък на парижани в петата минута от добавеното време на първата част. Сблъсъкът от 32-ия кръг на Лига 1може да го наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT 2 , както и онлайн на платформата.

Парижани са безапелационен водач с 71 точки и имат преднина от 12 пред марсилци и при победа през днешния ден ще си подпечатат съвсем несъмнено купата в шампионата при оставащи шест мача след днешния.

/ /

Срещата започва в обикновено движение и равностойна игра. Бавно, само че осезаемо домакините взеха притежанието на топката и самодейността.

Парижани поведоха в резултата още с първата си голова обстановка в 12-ата минута. Неймар получи от Марко Верати в наказателното поле и съумя с едно допиране да трансферира излезлия напред вратар на марсилци Пау Лопес за 1:0.

⚽️ ⚽️
— Paris Saint-Germain (@PSG_English)
В 20-ата минута ПСЖ беше покрай втори гол. Килиан Мбапе беше изведен самичък против стража на гостите в наказателното поле, само че не съумя да уцели вратата от близка отдалеченост.

Марсилия обаче изравни резултата в 31-ата минута след груба неточност на Джанлуиджи Донарума. Димитри Пайе центрира от корнер в наказателното поле, където италианецът се опита да избие топката, само че много нескопосано, след което тя се отби от крайници на Маркиньос и стигна до Дуйе Чалета-Цар, който от метър вкара топката във вратата за 1:1.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР