Отборите на Олимпиакос и Динамо (Загреб) се класираха за груповата

...
Отборите на Олимпиакос и Динамо (Загреб) се класираха за груповата
Коментари Харесай

Олимпиакос и Динамо вече са част от елитната фаза на Шампионската лига

Отборите на Олимпиакос и Динамо (Загреб) се класираха за груповата фаза на Шампионската лига. Двата отбора надлежно отстраниха Краснодар и Розенборг.

Макар и протоколна, след първия триумф в Гърция с 4:0, срещата на съветска земя предложи извънредно забавни моменти. Домакините бяха подкрепяни от 40 000 фенове, само че в последна сметка изгубиха и тази среща, този път с 1:2.
 АПОЕЛ и Аякс отложиха екшъна за реванша в Амстердам, значим триумф за Славия на румънска земя
АПОЕЛ и Аякс отложиха екшъна за реванша в Амстердам, значим триумф за Славия на румънска земя

Брюж сечели на посетители на ЛАСК

" Биковете " започнаха обещаващо, като за момент даже повярваха и в чудото, когато Уткин вкара в 10-ата минута. Въпросният беше останал непокрит при пас от Вандерсон и от близко преодоля Жозе Са. Руската еуфория обаче бързо бе " убита " от Ел Араби, изравнил резултата още в ответната офанзива.

Отново мароканецът бе основно настоящо лице и след паузата, когато направи цялостния поврат в 48-ата минута. Така с общ резултат 6:1, Олимпиакос чака идния чоп за груповата фаза на най-комерсиалния футболен шампионат.

В Тронхайм Розенборг не съумя да сътвори чудото макар, че поведе с ранен гол на Динамо (Загреб). Акинтола вкара още в 11-ата минута за 1:0, което държеше интригата в този дуел чай до 71-ата минута. Тогава Гояк означи виталното попадение за " модрите ", които в последна сметка стигнаха и до изцяло достатъчното за тях 1:1 в Норвегия. Припомняме, че първата среща в Хърватия приключи с триумф 2:0 за балканския исполин.
 Снимка 440253
Източник:

КРАСНОДАР - ОЛИМПИАКОС 1:2 (резултат в първата среща 0:4)

РОЗЕНБОРГ - ДИНАМО (ЗАГРЕБ) 1:1 (резултат в първата среща 1:2)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР