Отборите на на Славия и Дунав (Русе) откриват 3-ия кръг

...
Отборите на на Славия и Дунав (Русе) откриват 3-ия кръг
Коментари Харесай

Дунав ще опита да спъне Славия

Отборите на на Славия и Дунав (Русе) откриват 3-ия кръг в плейофа за оставане в Първа професионална лига. Двата отбора се изправят един против различен в " Овча купел " в конфликт от група " Б " на долната осмица. Домакините се борят за първото място в групата и заради тази причина се нуждаят от трите точки през днешния ден. Русенци пък на процедура нямат късмет да се доберат до едно от първите две места, само че пък се борят със Септември за третото място, което вероятно ще им обезпечи по-лесен противник в борбата за оставане.

Тази група се обрисува много оспорвана досега. В първите два кръга от плейофа се получиха единствено равенства. Така ще бъде любопитно дали през днешния ден тази наклонност ще бъде изменена и ще забележим първи триумф за някой от двата отбора.

Славия и Дунав към този момент играха два пъти в постоянния сезон. През есента " белите " завоюваха вкъщи с 2:0, до момента в който в ответния мач в Русе срещата завърши 1:1. Общата статистика също е на страната на софиянци. В досегашните 48 мача на най-високо равнище Славия има 20 победи и 12 загуби против Дунав, а 18 срещи са приключили наедно.

Домакините не престават да имат много кадрови проблеми. Извън сметките на Златомир Загорчич остават Антонис Стергиакис, Душан Лалатович, Милен Гамаков и Илиян Мицански. Очаква се стартовата единайсеторка през днешния ден да е формирана от Георгиев на вратата и Марем, Станисавлевич, Муньос и Велковски в отбрана. Карабельов и Шоколаров ще работят в средата на терена, а Тасевски ще извършва ролята на плеймейкър. Кирилов и Ашковски ще работят на крилата, а на върха на офанзивата ще стартира Чунчуков.

В Дунав само осъденият Христо Попадийн няма да играе през днешния ден. " Драконите " най-вероятно ще заложат на Макенджиев на вратата и Патев, Мартин Ковачев и Исаевски в защита. Инкоом и Васев ще работят на крилата като халф-бекове. Станоев и Димов ще бъдат в средата на терена, а атакуващи полузащитници ще са Светослав Ковачев и Фърчулеску. Атаката пък ще води Иса.

Първа професионална лига, втора осмица, група " Б ", 3 кръг:

СЛАВИЯ - ДУНАВ (РУСЕ)

Вероятни сформира:

СЛАВИЯ: Георгиев, Марем, Станисавлевич, Муньос, Велковски, Шоколаров, Карабельов, Тасевски, Ашковски, Кирилов, Чунчуков

ДУНАВ: Макенджиев, Патев, М. Ковачев, Исаевски, Инкоом, Димов, Станоев, Васев, С. Ковачев, Фърчулеску, Иса

Стадион: " Славия ", София
Съдия : Георги Кабаков
Начало: 17:15 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!

Първа лига 3 кръг, петък 12 април  Славия 17:15предстои  Дунав
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР