Отборите на (Москва) и не излъчиха победител в срещата помежду

...
Отборите на (Москва) и не излъчиха победител в срещата помежду
Коментари Харесай

Динамо оцеля в Москва

Отборите на (Москва) и не излъчиха победител в срещата между тях от втория кръг в група " К " на Лига Европа. Двубоят в съветската столица приключи 0:0, като гостите могат да са удовлетворени, че взеха точка.

ЦСКА доминираше съвсем от самото начало. В началните минути пропусна добра въможност, а по-късно и не съумя да вкара от близко, пращайки топката около вратата.

В 29-ата минута стреля от фаул, само че вратарят направи ослепително избавяне. В 42-ата минута сърбинът пропусна още една добра опция, стреляйки от добра позиция около вратата.

Влашич продължи да тормози отбраната на гостите и през втората част, само че топката отхвърляше да влезе в мрежата. Първо негов удар бе избавен от вратаря в 58-ата минута, а по-късно в 76-ата минута той шутира, само че бранител блокира удара му. В 89-ата минута нападателят още веднъж не съумя да се разпише с изстрел отвън наказателното поле.

В последна сметка срещата приключи без победител и това бе втро тъждество и за двата отбора, които разделят втората и третата позиция с по 2 точки в актива си.

Лига Европа 2 кръг, четвъртък 29 октомври  ЦСКА Москва 0:0краен резулат  Динамо Загреб
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР