Отборите на Монтана 2003 и Рилски спортист записаха победи в

...
Отборите на Монтана 2003 и Рилски спортист записаха победи в
Коментари Харесай

Монтана 2003 и Рилски спортист с победи в женското баскетболно първенство

Отборите на Монтана 2003 и Рилски състезател записаха победи в срещите от петия кръг на Националната баскетболна лига за дами.

Баскетболистките на Монтана разрушиха със 102:35 като посетител състава на Академик Пловдив, като това бе третият случай от началото на сезона, в който девойките на Николай Господинов осъществят повече от 100 точки в един мач.

В отсъствието на чужденките Моник Рийд и Алекса Харт най-полезна за триумфа стана Александра Петрова, която записа " дабъл-дабъл " - 31 точки и 18 битки. Борислава Денчева осъществя 16 точки, а 14 добави Габриела Николова.

Междувременно баскетболистките на Рилски състезател стигнаха до втората си победа през акцията, откакто надиграха със 77:46 вкъщи тима на Локомотив София.

За победителките Раня Абурая се регистрира с 15 точки и 4 битки, а 11 пункта вкара Радина Илиева. За състава на Локомотив София Маргарита Иванова вкара 17 точки.

В класирането водач е тимът на Монтана 2003 с баланс 4-1, само че и с мач повече от втория Берое. Отборите на Локомотив София и Академик Пловдив пък се намират на последните две места в подреждането надлежно с баланс 1-4 и 0-5.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР