Отборите на Монако и Барселона ще премерят сили в сблъсъка

...
Отборите на Монако и Барселона ще премерят сили в сблъсъка
Коментари Харесай

Очаквайте на живо: Монако - Барселона в спор за бронзовите медали в Евролигата

Отборите на Монако и Барселона ще премерят сили в конфликта за бронзовите медали на Евролигата през сегашния сезон. Двата отбора излизат в " Жалгирио Арена " в Каунас през днешния ден от 17:00 часа българско време за дребния край в конкуренцията. Сблъсъкът ще подгрее огромния край сред Олимпиакос на Александър Везенков и Реал Мадрид, който започва от 20:00 часа.

Монако може да съжалява за пропуснатата опция да играе на край в Евролигата още в дебютното си присъединяване на Финалната четворка. Тимът на Саша Обрадович контролираше темпото през първото полувреме на дуела против Олимпиакос в петък, само че претърпя стремглав разпад в третата четвърт, в която означи единствено 2 точки против 27 в интерес на " червено-белите ". Така монегаските повече не можаха да отговорят на своя противник и разумно се сбогуваха с фантазиите да се борят за златото, откакто изгубиха с 62:76 от гръцкия гранд.

Барселона също се пропука през второто полувреме на мача си с Реал Мадрид, изгубен с 66:78. През първите 20 минути стрелбата от далечно разстояние на каталунците вървеше чудесно и отборът вкара 9 от 14-те си тройки, само че по-късно възпитаниците на Шарунас Ясикевичус като че ли блокираха и до края на мача вкараха още 5 тройки при 25 стрелби. Мадридчани пък преобладаваха в подкошието посредством своя колос Валтер Таварес, а ветеранът Серхио Родригес се погрижи да охлади ентусиазма на безконечния зложелател с поредност от решителни отигравания, каквито отиват на легенда като него.

Барселона и Монако се изправиха два пъти един против различен в постоянния сезон на Евролигата, като и в двата случая " лос кулес " доближиха до успеха - с 69:63 в Княжеството и с 80:70 в " Палау Блауграна ". Момчетата на Шарас нямат загуба от този противник въобще от появяването на Монако в Евролигата през предишния сезон, като салдото на испанците е 4-0 все още.

МОНАКО - БАРСЕЛОНА 
НАЧАЛО: 17:00 ч. 
ЗАЛА: " Жалгирио Арена "  
СЪДИИ: Борис Рижик, Ан Пантер, Томислав Хордов 
ИЗЛЪЧВАНЕ: Max Sport 1
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР