Отборите на Милан и Лече завършиха при резултат 2:2 на

...
Отборите на Милан и Лече завършиха при резултат 2:2 на
Коментари Харесай

Милан изпусна победата в дебюта на Пиоли

Отборите на Милан и Лече приключиха при резултат 2:2 на “Джузепе Меаца” в мач от 8-ия кръг на Серия “А”. За домакините точни бяха Хакан Чалханоглу (20') и Кшищоф Пьонтек (81'), до момента в който Кума Бабакар (62') и Марко Калдерони (90+2') се разписаха за гостите. Това беше дебютен дуел за рожденика Стефано Пиоли отпред на " росонерите ".

Имаше доста промени в състава на Милан след успеха с 2:1 над Дженоа. Джанлуиджи Донарума се завърна на вратата, откакто предишния кръг в последния миг беше сменен от Хосе Рейна в стартовите 11. В отсъствието на санкции Давиде Калабрия титуляр бе Андреа Конти. Матео Мусакио изтърпя своето наказване и по този начин стартира от първата минута вместо Лео Дуарте. Лукас Пакета също започва за сметка на контузения Джакомо Бонавентура. Последната смяна бе обвързвана с Рафаел Леао, който бе предпочетен пред Пьонтек. Лече пък излезе в скица 4-3-1-2, като двамата нападатели бяха Бабакар и Филипо Фалко.

#MilanLecce

Here's our line-up for #SerieATIM matchday 8

La formazione ufficiale rossonera #SempreMilan@BioscalinITA pic.twitter.com/lfjk3AgmX8
— AC Milan (@acmilan) 20 октомври 2019 година Още в първата минута Габриел трябваше да се намесва при удар на Леао, а последвалото изчистване на бранител на гостите рикошира в тялото на Пакета, само че топката мина над вратата. В 3-ата Леао опита нов изстрел, който обаче се оплете във външната страна на мрежата. В 12-ата шут на Чалханоглу прелетя около вратата, а малко по-късно същото се случи и при различен негов удар. В 14-ата Пакета също се регистрира с пропуск. Натискът на Милан даде резултат в 20-ата минута, когато Чалханоглу се пребори с двама бранители на Лече и с мощен шут от дребен ъгъл откри резултата в интерес на " росонерите ". В 22-ата Габриел отрази удар на Сусо, като същото се случи и в 29-ата минута.
A very encouraging first half comes to a close with a one-goal lead, let's keep it up!

Andiamo negli spogliatoi in vantaggio: avanti cosi ragazzi! #SempreMilan pic.twitter.com/oyXPHOYqP6
— AC Milan (@acmilan) 20 октомври 2019 година В 57-ата минута Леао за следващ път не съумя да се разпише. Няколко минути по-късно Конти игра с ръка в наказателното си поле и след преразглеждане с ВАР съдията уточни бялата точка. Бабакар се зае с осъществяването на дузпата, което беше избавено от Донарума, само че нападателят въпреки всичко съумя да изравни посредством добавка. В 65-ата удар от задна ножица на Манкосу излезе в навън. Минута по-късно Чалханоглу натресе напречната греда след свое осъществяване на корнер. В 67-ата изстрел на Франк Кеси мина около вратата, а в 72-ата Чалханоглу също не нацели очертанията на вратата. В 81-ата турчинът направи добър пробив в наказателното поле и пусна пас към резервата Пьонтек, който насочи топката в противниковата мрежа. Гостите обаче не бяха споделили последната си дума и в добавеното време Калдерони оформи крайното 2:2 с превъзходен отдалечен изстрел.
The game ends in a draw

Finisce in parità a San Siro#MilanLecce 2-2 #SempreMilan pic.twitter.com/uCbENVHeSd
— AC Milan (@acmilan) 20 октомври 2019 година Така Милан е на незадоволителното 12-о място в класирането с 10 точки, до момента в който Лече е 15-и със 7 пункта.

МИЛАН - ЛЕЧЕ 2:2
1:0 Чалханоглу (20') 1:1 Бабакар (62') 2:1 Пьонтек (81') 2:2 Калдерони (90+2')

Милан: Дж. Донарума, Конти, Мусакио, Романьоли, Ернандес, Кеси (80' - Ребич), Билия, Пакета (67' - Крунич), Сусо, Леао (67' - Пьонтек), Чалханоглу

Лече: Габриел, Мекариело, Лусиони, Росентини, Калдерони, Табанели, Тахцидис, Махер (64' - Петричоне), Манкосу, Фалко (46' - Фариас), Бабакар (82' - Лападула)
Серия А 8 кръг, неделя 20 октомври  Милан 2:2краен резулат  Лече
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР