Отборите на Милан и Интер завършиха при резултат 1:1 на

...
Отборите на Милан и Интер завършиха при резултат 1:1 на
Коментари Харесай

Дузпа, автогол и много битка, но без победител в дербито Милан-Интер

Отборите на Милан и Интер приключиха при резултат 1:1 на „ Джузепе Меаца “ в Дерби каузи Мадонина от 12-ия кръг на Серия А. Хакан Чалханоолу откри резултата от дузпа в 11-ата минута, а единствено шест по-късно " росонерите " изравниха с автогол на Стефан де Фрай. В 27-ата Чиприан Татарушану избави дузпа на Лаутаро Мартинес.

" Росонерите " претърпяха ранен потрес, откакто съдията уточни бялата точка в техен ущърб още в 8-ата минута. Тогава Кесие се засуети в наказателното си поле и разреши на Чалханоолу да се пребори за топката. В опита си да я резервира котдивоарецът извърши нарушаване, поради което основният съдията свири дузпа, а ВАР удостовери неговото решение. Чалханоолу се зае с осъществяването и с удар в центъра на вратата наказа досегашния си тим, след което направи жест, с който подразни препълнената " Курва Суд ".

В идващите минути Рафаел Леао насочи два удара, които бяха уловени от Самир Ханданович.

В 17-ата Сандро Тонали центрира подло от фал, при което Де Фрай с глава си означи автогол за 1:1.

В 25-ата Интер получи втората си дузпа в мача след нарушаване на Бало-Туре против Матео Дармиан. Този път Лаутаро реши да стреля от бялата точка, само че Татарушану избра верния ъгъл и мазета неговия удар.

В 32-ата минута Тонали насочи отдалечен шут, който профуча над вратата.

В 37-ата Леао стреля от комфортна позиция, само че Ханданович парира удара му, след което португалецът не съумя да нацели топката задоволително добре при опита си за добавка.

В 44-ата Алесандро Бастони получи топката до аутлинията и я върна към Николо Барела, чийто удар беше избит от Бало-Туре на голлинията. Минута по-късно Лаутаро опитва шут по земя, който мина на сантиметри от вратата.

На почивката Пиоли реагира, заменяйки Бало-Туре с Пиер Калюлю. " Нерадзурите " несъмнено започнаха втората част по-добре.

В 49-ата минута Джеко стреля с глава след центриране от фал, само че го направи доста неопределено.

В 55-ата Лаутаро стреля отдалече, само че топката претърпя рикошет и излетя за корнер. Минута по-късно Чалханоолу опита воле, което не откри задачата.

В 68-ата резервата Анте Ребич нанесе удар, само че си завоюва единствено корнер. Веднага по-късно Барела беше наложително сменен от Видал. Минута по-късно Ибрахимович подсети за себе си с техничен изстрел, който обаче се оказа неакуратен.

В 72-ата оставеният непокрит Видал стреля от чудесна позиция, само че Калюлю се изпречи на пътя на топката, като бранителят блокира и добавката на чилиеца.

В 76-ата Джеко отстъпи мястото си на Хоакин Корея поради травма.

В 82-ата Златан стреля непосредствено от директен свободен удар, само че Ханданович беше квалифициран и мазета топката. " Росонерите " подеха нова офанзива, която приключи с шут на резервата Исмаел Бенасер в навън.

Натискът на символичните домакини продължи и по този начин в 88-ата минута Калюлю опитва отдалечен изстрел, който не откри задачата. В последната минута на постоянното време резервата Алексис Салемакерс насочи шут по земя, който срещна гредата, а Кесие не сполучи при своята добавка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР