Отборите на Майнц 05 и Фрайбург в мач от 25-ия

...
Отборите на Майнц 05 и Фрайбург в мач от 25-ия
Коментари Харесай

Късна драма донесе точката за Майнц 05 срещу Фрайбург

Отборите на Майнц 05 и Фрайбург в мач от 25-ия кръг на Бундеслигата. Головете означиха Рицу Доан (55`) за Фрайбург и Карим Онисиво (90` + 6`).

През първата част Людвик Айорк от тима на Майнц 05 се разписа, само че съдията анулира попадението му поради засада. По-късно пък Леандро Барейро също от домакините имаше рекламация за дузпа, само че реферът отхвърли да уточни бялата точка. Така двата тима се отдръпнаха на почивката при нулево тъждество.

Второто полувреме стартира повече от добре за гостите от Фрайбург и единствено 10 минути след подновяването на играта поведоха в резултата. Грешка в отбраната на домакините от Майнц 05 подари топката на дебнещия Рицу Доан, който резервира успокоение и вкара във вратата защитавана от Робин Центнер.

След това Майнц 05 натисна и опита да изравни. Техните старания се отплатиха надълбоко в добавеното време, когато при един от следващите щурмове, гостите абдикираха и позволиха попадение в мрежата си. Една отскочила тока стигна до Карим Онисиво в наказателното поле и играчът на топките я заби в левия ъгъл на вратата.

След това нямаше време за нищо повече и съдията даде завършек на мача.

Въпреки че нито един от двата тима не завоюва, те продължиха невероятната си серия в Бундеслигата. За Майнц 05 това бе шести следващ дуел без загуба, като те не са вкусвали горчивия усет на провалянето от началото на февруари, когато отстъпиха в гостуването си на Унион (Берлин). За Фрайбург пък бе пети пореден мач без загуба.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР