Отборите на Манчестър Юнайтед и Брайтън играят при нулево равенство

...
Отборите на Манчестър Юнайтед и Брайтън играят при нулево равенство
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед - Брайтън 0:0, гледайте тук!

Отборите на Манчестър Юнайтед и Брайтън играят при нулево тъждество в 1/4-финален конфликт от шампионата за ФА Къп. " Червените дяволи " отпаднаха безславно от Шампионската лига след загуба от Севиля и това е последният им късмет да завършат сезона с трофей. Жозе Моуриньо е подложен под голямо напрежение поради отбранителния жанр на отбора и през днешния ден почитателите на " Олд Трафорд " ще чакат безапелационна победа.

Португалецът е печелил ФА Къп единствено един път - през 2007 година, когато с Челси победи на финала точно Юнайтед. За последно " алените дяволи " подвигнаха трофея през 2016 година под управлението на Луис ван Гаал.

Брайтън е в напредък и завоюва три от последните си 5 мача в Премиър лийг, като се отдалечи на 7 точки от зоната на изпадащите. В ФА Къп " чайките " отстраниха Кристъл Палас, Мидълзбро и Ковънтри, с цел да стигнат до 1/4-финалната фаза за пръв път от 32 години.

Отборът на Крис Хютън загуби три следващи мача против Юнайтед с по 0:1 и като цяло няма победа над този противник от 1982 година. Освен това, Брайтън в никакъв случай не е печелил на " Олд Трафорд ".

ФА Къп, 1/4-финали:

МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД - БРАЙТЪН

МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД (4-2-3-1): Ромеро; Валенсия, Байи, Смолинг, Шоу; Матич, Мактоминей; Мата, Лингард, Марсиал; Лукаку
Мениджър: Ж. Моуриньо
БРАЙТЪН (4-3-3): Крул; Скелото, Дънк, Дъфи, Зутнер; Грос, Каял, Прьопер; Локадия, Уйоа; Марч
Мениджър: Крис Хютън

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР