Отборите на Манчестър Юнайтед и Астън Вила направиха равенство 2:2

...
Отборите на Манчестър Юнайтед и Астън Вила направиха равенство 2:2
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед и Астън Вила с равенство под проливния дъжд в Пърт

Отборите на Манчестър Юнайтед и Астън Вила направиха тъждество 2:2 в контролна среща от предсезонната си подготовка, играна в Пърт, Австралия. Условията за игра бяха много тежки поради проливния дъжд, който се изля, което се отрази и на качеството на терена.

" Червените дяволи " започнаха решително дуела и направляваха събитията, като в 25-та минута Джейдън Санчо откри резултата. Точно преди почивката отборът на Ерик Тен Хаг удвои преднината си след автогол на Мати Кеш. След почивката новото попълнение на Виланите Леон Бейли въодушеви своя отбор за поврат, като самият Бейли понижи изоставането на бирмингамци в 49-та минута, а в добавеното време централният бранител Калъм Чембърс изравни с удар с глава.

Новите попълнения на Юнайтед Лисандро Мартинес и Кристиан Ериксен не взеха присъединяване в срещата, защото се приготвят независимо на подготвителната база на клуба в Карингтън. " През първото полувреме се представихме обичайно, само че излязохме зле за втората част. Загубихме контрола над мача и би трябвало да си вземем поука. Мисля, че показахме сериозен напредък по време на лагера ни в Австралия. Играхме друг футбол против друг вид противници ", разяснява Тен Хаг след равенството.

В предходните си три контроли Манчестър Юнайтед победи Ливърпул с 4:0, Мелбърн Виктори с 4:1 и Кристъл Палас с 3:1. За отбора предстоят още две инспекции с Атлетико Мадрид на 30 юли и Райо Валекано ден по-късно, след което Юнайтед стартира акцията си във Висшата лига с домакинство на Брайтън на 7 август. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР